Tjyvskriva..

Måste ändå slinka in här och tjyvskirva någon rad!

Gud förbannat vad huvudet kan börja ryka när jag ser äldre tanter stå och lusläsa kvittot i kassan. Kön blir längre & längre och tanten läser och läser. Tillslut hittar hon något som kan vara fel och påpekar det åt kassörskan. Kassörskan ler lite falskt och kollar varan, ringer och frågar chefen och säger vänligt att det betalda priset stämmer. Tanten står kvar, lusläser lite till och hoppar nästan till av glädje när hon ser ett nytt misstänkt pris(allt medans kön blir längre & längre).
Kassörskan ler lika falskt igen och ringer på nytt. När hon får ett tvivelaktigt svar bläddrar hon upp sidorna i "coopbladet" och forskar vidare i jakt på rätt pris. Kön fortsätter ringla sig än lite längre. Tillslut inser kassörskan att tanten framför henne har rätt, att hon faktiskt betalat några kronor extra. Tanten skuttar till av glädje och utbrister "men gud vad bra, nu tjänade jag 25 kronor!"(för er som inte vet så får man alltid tillbaks mellanskillnaden + 25 kr för att det råkat bli fel). När hon lite snabbt kastar ett leénde bakåt mot kön tror jag inte hon kan ana hur många som gärna slängt fram en manchetes och dragit några snabba sving i huvudhöjd.

Om ni är så jävla penningkåta och måste lusläsa era kvitton, så gör det åtminstone utanför kön!



 

TimeOut

Jag tar TimeOut med bloggandet till nångång i mitten på oktober.

Har haft fullt upp med fotobollen tidigare. Att vara tränare, materialare & spelare var tyngre än jag trodde, trots en låg nivå. Det är en massa planering, telefonsurrande, sms-utsckick, bollpumpande, planhyrande osv. Alltid något i bakhuvudet som måste göras. Nu börjar det iaf tunnas ut med det. Säsongen är över och nu ska jag bara njuta av ledigheten och träna själv i någon månad.
Imorgon börjar elitserien i hockeyn & det är fan så skoj! Hösten är inte så tokig ändå:)

Slänger in tipset på min elitserietabell så jag kan kolla hur många fel jag hade när serien är slut!

1. Linköping
2. HV71
3. Frölunda
4. Luleå
5. Djurgården
6. Färjestad
7. Timrå
8. MoDo
...................
9. Brynäs
10. Skellefteå
...................
11. Södertälje
12 . Rögle






Det är ta-mig-fan skrämmande!

Jag sitter här och är fan riktigt irriterad just nu. Mest på alla tjejtidningar som sätter myller i hjärnan på tjejerna.  80% av allt som står där är om bantning, äppelform, päronform, är jag för fet? mm. Tror ni att vikten är det viktigaste? 
Har varit runt och snokat på några kända bloggar där tex 15-åriga benrangel skriver hur de inte ätit på två dagar för att de är för fet. Hallå, vakna!? 
Hur kan så många tjejer att desto mindre och smalare man är, desto snyggar är det? För min del kan jag totalsåga det iaf. Hellre lite hull på kroppen är benrangel. Det ser bara sjukt ut.

För det andra tror jag många andra killar (och säkert tjejer) tycker som mig om en annan sak. Utstrålning. Utstrålining är så jäkla charmigt. Hur du än ser ut så går utstrålning hem hos de flesta! Är du glad så smittar det av sig.. och att vara glad är väl ändå det roligaste?  
Tjejer som ser dryg ut, putar med brösten, drar in midjan och bara står där och ska se snygg ut. Vafan är det för något? Vad väntar ni på? Gå hem.


Hon är säkert nöjd över att ha ätit ett äpple om dagen? Kan garantera att hon ändå tycker hon har "löst" någontans. Tyvärr är det nog bara hon själv som ser det. Vakna! 
Kanske fel att ta en modellbild, men ni förstår vad jag menar?

Jag antyder inte att man behöver trycka i sig fet mat. Att träna och äta sund mat är tokbra, men att börja matvägra och snacka om "uppehåll 2 dagar" eller att "äta endast ett äpple om dagen", det gör mig så otroligt less.

Vakna nu & läs inte för mkt i tidningarna. Vi älskar er fast ni inte är underviktiga!


Förbudstiden är kommen

Tjo!

Dagarna spinner på och vi är redan inne i september. Det betyder också att det att mitt tjat om det lagliga laxfisket är över. Fortfarande får det fiskas i älven, men inte efter lax. Skulle det ändå hugga en lax, så får den väl åka tillbaks till friheten i vattnet!
Nu hann jag, efter flertalet timmar i vattnet, faktiskt få en laglig lax i år. Med nöd och näppe! Skönt som fan med tanke på de två tappade för någon vecka sen.

Tur att jag har en sån förstående dam som släppt iväg mig flera dagar utan att sätta käppar i hjulet. Jag hade faktiskt förstått om hon tvingat kvar mig hemma någon dag! Hon tycker säkert jag är lite knappso, men det är väl så det är. Bra är hon!


Min lax!

Nej, nu tror jag det blir att plocka undan här i lägenheten. Sen mörklägger jag och tänder sofflampan. Därefter väntar slutet av Camilla Läckbergs "Tyskungen", i bokformat. Om ni inte läst hennes böcker så rekomenderar jag dem starkt. Tänk dock på att börja med första boken! Blir lite knasigt annars..

See you later laxagator








RSS 2.0