Gott nytt år!

Gott nytt år! om några timmar..

Själv tillbingas min nyårsafton i soffan, skakandes och drömmades(?). Som jag sa så åkte jag på feber igår. Vi valde ändå att göra vår bokade resa till luleå, men nu är vi tillbaks igen. Tror ni det var spännande att, febrig & trött, köra hem bilen i stormen längst norrlandsvägarna? Svar.. nej!

Nu orkar jag inte sitta kvar här, så jag tar soffläge med mina ömmande leder och kropp.

Natti & Gott nytt år!

Det var ju en mysig tripp ändå, men vi gillar visst att vara sjuka? :/

feber

Hej hå!
Julen har varit bra men nu har jag fått feber. Åker iaf till Luleå och bor på hotell en natt...hoppas det hjälper:)

Hej hej

Nacksving på ICA!?

Oboy & skepp O`hoj, en dag kvar till julafton. Måste medge att det är mysigt under denna tid. För att inte tala om all god mat man får trycka i sig, så är det faktiskt fullt tillåtet att få ta sig en liten julölare eller glöggare lite här & där & vars & när!

Skjutsade min dam till hennes jobb på ICA. När jag väl kommit hem och kollar runt lite på kuriren.se så ser jag som nyaste nyhet att det varit inbrott på ica i GVE inatt. Synd att tjuvarna inte kom dit nu på morgonen, för jag lovar att min superwoman hade dragit ett gäng med nacksving! 

"shrine.blogg.se" skriver att hon, under sin vistelse i Kiruna, träffade en luleåspelare som såg lite "bad ass" ut & sa att han ville äta upp henne. 500 kr på att det är hårdtacklande Pierre Johnsson(utan att jag har sett bilden)! Han var i en intervju för nån dag sen. Han har köpt trådlös spelkontroll för att kunna spela tv-spel medans han skiter, vilket han förövrigt tydligen gjorde konstant(skiter alltså)...sa hans sambo. Så tyvärr Anna, han är upptagen;)

Ångest, måste städa här idag. Tvätta ska jag också. Sen hade jag tänkt träffa några hemvändare, basta och ta en liten ölare. Undra vad jag hinner & vad som måste prioriteras bort? Hmmm.. hehe. 

GOD JUL på er & se till att behålla kvar knapparna på era skjortor. Där drar iaf jag min gräns över hur mkt man får äta på julafton!  

 
  


God jul åt oss alla!

Förresten.. Luleå som serietvåa under julledigheten! Vem hade trott det!?

Här kommer en julhälsning till LuleåFans från Martin Chabada, Luleåkillarna & klippmakaren :)
Var på läktaren när denna ramsa drog igång...väldigt förnuftig. Haha






Vad är då detta?

Såja, en natt kvar! Det går som på räls.

Nu mot tidiga morgontimmen hittade jag en finurlig sak i produktionen på jobbet. Kunde inte komma på varför den låg där helt ensam och vad den skulle användas till? Kim kom förbi och frågade vad jag höll i handen. Jag visade min nya "sak" och undrade om han visste vad det kunde vara. Han sa att det helt säkert var en penisring! Jag är ganska osäker..vad skulle en penisring göra ensam ute i produktionen på ett bord? Näe, får fundera vidare. Har ni nån aning om vad det kan vara?


? 

Julen närmar sig. Snart är det julafton med godsaker uppdukat på bordet. Sen kommer juldagen som helt klart är en av årets höjdfestdagar. Riktigt skoj när alla kompisar kommer hem igen! Traditionsenligt så lär det bli skitsnack & några julpilsner i bastun. Därefter är det dags att  pallra sig upp för någon juldrink på björ.. ok då, i år heter det faktiskt Harrys! Någon annan som ska dit upp och mingla!?

Hade väldig få Julbilder från förra juldagen. Här är två sämre iaf.
Har för mig att vi först hade pulkrace, bastade, begav oss till Anti & därefter blev det Björnis?.. Minnet sviker..

   
Martin, Sofie, Danne        Bosse, Ellis, Elin

Nej, nu är det bäddtime. Nedräkning till julledigt påbörjas... NU 


Snart vänder det!

Jädrans vad dagarna & veckorna springer iväg! Om en vecka är det julafton, men det bästa av allt; EFTER DEN 21 DECEMBER GÅR VI MOT LJUSARE TIDER IGEN. Gött!


Har just tagit ett gympass och en lättare joggingtur på löpbandet. Svettigt värre var det iaf!


Åker iväg på utbildning tors-fre. Skönt med en "kort arbetsvecka", för jag antar att vi inte ska jobba hela onsdag natt fram till 06.30 & sen vara i överkalix 08.30 på utbildning hela dagen efter + att vi ska köra med egna bilar dit efter jobbet.  Den kan väl ändå inte vara helt normalt!? Noll information har vi fått om det iaf. Skulle nu så vara fallet, då vet jag då en som får svarta ögon. Grr..

Hade planerat lite av en myskväll, men så blev ju inte fallet. Nu sitter jag här & bloggar, bränner en julskiva & äter jäkligt starkkryddad köttfärssås. Mums!

Hej så länge 


En ny dag

Dygnet är återställt! Idag är jag också på betydligt bättre humör.

Har redan hunnit slänga i en diskmaskin, brygga kaffe, sitta här & bara vakna till liv. Testade en av mina 4 nya muggar till kaffet. Den är röd & har tre hjärtan på sig. Väldigt liten, men räcker gott till kaffe då man med gott samvete kan ta en påtår.

Hade solen skinit här utanför läggan så hade jag snörat på mig skorna och tagit en löprunda, men tyvärr så är det inte riktigt så. Istället ligger tempen på -20 grader. Det får bli gym & en prom istället. 
Även dags att slänga upp ljusslingan kring balkongräcket om en liten stund. Måste ju visa vem som har snyggast balkong i stan...
Ser ut som ett bombnedslag här i lägenheten. Det ligger fotbollskor, träningsväskor, täckbyxor, tvätthögar och lite allt möjligt på vägen från köket till datorn. Ni ska se hur jag, likt en panter, passerar alla hinder fram till bryggaren och sen tillbaks samma väg med koppen balanserandes i vänsterhanden. En vackert tårögd syn.

Läste nyligen Henrik Rydströms blogg(lagkapten i Kalmar FF) och de är tydligen på semester med några spelare, fruar & barn på Kanarieöarna. Det handlade om all-inclusive, löprundor, tennismatcher, bad i atlanten...och sprit!? Såklart vet vi att de sörplar öl på stranden och tar nån grogg på kvällen, men inte i min vildaste fantasi skulle jag kunna tänka mig att han, i sin egen blogg, skriver om hur de pimplar sprit från muggar som knappt lämnar näven under hela dagen eller hur de löper på morgonen i berusat tillstånd. Vilken reklam för allsvenskan är det?
Visst, för mig är det helt ok eftersom verkligheten är så(och jag tycker de har rätt att unna sig det under en vecka), men kan slå mig i backen på att det blir rubriker i kvällstidningarna om det där. (KALMARSPELARNA TALAR UT OM SINA ALKOHOLPROBLEM, eller liknande.) Vågat att vara så ärlig, men samtidigt bra.

Derby ikväll. Luleå - Skeå! Forza luleå. Mat & hockey på larrys hade varit gott..



 


Vintermörker

Så var jag inne på ledigveckan! Skönt, men idag känner jag mig på irriterat humör och less på det mesta. Det är väl så ibland. Kanske vintermörkret har hunnit ikapp mig.

Jag har det jävligt bra som allt är just nu, men Ibland dyker funderingar upp om hur det varit om saker hade artat sig annorlunda. Det kan vara småkul att leka med tankarna, men samtidigt dumt att fundera över sånt eftersom det inte spelar någon roll.. men jag kan som inte låta bli :)
Jag vet ändå att jag, en mörk kväll på en balkong med ett månsken över havet & varma vindar fläktande runt mig , tog ett beslut. Ett beslut som jag inte ångrar för en sekund!  


Månsken över havet

Nu ska jag pallra mig ner på stan. Skulle egentligen iväg tidigare men sen kom jag på att motorvärmaren var ställd på kl 17:00. -21 ute i vintermörkret, så jag tror nog jag inväntar en varm bil! 

Lite soffmys, en film & tända ljus. Det är nog vad jag hade behövt för att förbättra mitt humör. Kom just på det! 

Tjing

 



 


Snön den föll

Så föll då snön under en natt iaf. Känns bra, för nu behöver den bara packas ihop lite & sen är det dags för säsongspremiär. Borde vara närmare 40 cm opackad snö!

Sov ovanligt länge idag. Känner mig lite småseg i kroppen, så kanske är det någon sjuka på gång? Har träning kl 20, så det blir väl att se om nånting slår ut under natten. Är säkert bara det ständiga mörkret utanför som spökar.
Åh, det är så mojsigt att ha någon att krypa ner hos när man, på morgonen, kommer hem från jobbet. Kanske inte är så bra på jobbet, för då blir det att jag längtar hem & tiden går nog så sakta ändå :)

Julpyntingen tar sig. Inga gardiner är uppslängda ännu, men som tur är har jag kvar mina vanliga i fönsterna. Annars skulle det bli aldeles för likt ett leastadianhem! Tror jag tar de med tomtegubbar på, som förra året hängde&dinglade i köket, & slänger upp de i vardagsrummet. Blir nice!

Nu ska jag och köpa en loka-back till träningen!
Kanske förövrigt får en ny uppgift i år med fotbollen. Skulle vara skoj. Vi får se:)

Höörs

Veckan som gick

God jul i stugan. Snart är påsken här!

Förra veckan var en, enligt mig, ganska aktiv vecka. Inte träningsmässigt(absolut inte), men däremot av aktiviteter.

Måndagen åkte Jag, Linda, Kega & Olle till Luleå för att kolla hockey. Eftersom det var ledigvecka så blev det några öl också & det var trevligt. Tyvärr var matchen ungefär som tusen nålar på armen, dvs en långvarig smärta, men när det upphörde så var det bara lite smårött. 1-1 & en poäng mot regerande svenskamästarna är ju inte helt fy skam.

     
Jag, Linda & Kega            Martin & Kega                 Lappen & jag i match!     Ena läktaren

 
Jag & Linda                       Innan match
 
Tisdag åkte jag och Martin(som kommit hem från STHLM för någon dag) till Skaulo. Vi eldade i kaminen, fixade ihop kött & gratäng och eldade i bastun i väntan på Henka. Henka anlände och det blev en bastu, nån liten wirrepinne & snöbad. Det var riktigt skönt att få värme som högg till i huden med tanke på att graderna kröp ner mot -20 ute i mörkret. 

Onsdag begav vi oss från Skaulo mot Kiruna för att skjutsa Martin till flygplatsen, därefter blev det hemresa de 12 milen tillbaks till storstan. Vi hann dock med ett stopp på El-Giganten för diverse nädvändiga köp. Tex en förlängningskabel till ljudkabeln som ger ljud i tv & stereo från datorn, en mobilladdare till bilen och dvd-skivor. Hehe

Torsdag & Fredag var lugna. Då var det hemmaplan med träning, mys med hjortronet & planering för lördagen.

Lördag åkte vi återigen till Luleå. Denna gången var det Jag,Linda & Chaffisen "lappen".
Ni skulle sett vad "lappen" sken när han fick stå i Luleklacken. Det var som ett litet barn på julafton som väntar på att få öppna sitt 1x1 meter stora julklapp! Ögonen stora som pingisbollar och leéndet större än LKAB-gropen. Nästan så det kom ut små joddlande läten därifrån också. Tyvärr vågade han inte erkänna det. Men vi andra såg det..
Lulevinst blev det med 5-3 & nu har Luleå inte torskat på 10 matcher i rad. Blir det seger ikväll (matchen går på Canal+) och elfte i rad utan förslust så kryper laget upp på en tredjeplats i tabellen. Se där, vem kunde tro det!?

Slängde in några småchansningar på bet 24.

Omark första målskytt & slutresultat 3-2. Ger 3600 kr på 20 satsade.
Harju första målskytt & slutresultat 4-2. Ger 4000 kr på 20 satsade.
Obsut första målskytt & slutresultat 5-2. Ger 7500 kr på 20 satsade.

Vore fint med lite julklappspengar :)

Bilder från veckan som gick kommer!

Nu ska jag fixa ihop lite kyckling & wookgränsaker. Sen hämtar jag sötnöt från Ica.

Höörs!

RSS 2.0