Endast kallingar & tofflor

Yo!

Antalet besökare sjunker i takt med inläggen.
Jag har haft skrivkramp för en period & jag tror nog fortfarande den sitter kvar. I själva verket beror det väl på att allt går i slentrian, så det saknas helt enkelt saker att skriva om.

Vad gör jag? Jag börjar dagen med att sova, äta, träna, äta, jobba. Sen går det runt. Jävligt spännande....not!
Iofs så har denna veckan varit rätt träningsfri. Har tränat på rätt bra i två månader och nu börjar benen kännas rätt tunga, så det passade bra med två inställda träningar. På måndag är man fit for fight igen. 

Har just stigit upp från badet och sitter här vi datorn iförd endast kallingar & jordens fulaste tofflor. Fy fan vilken sexig syn, ni skulle bara se. Hoho. Måste slänga upp en bild på ena toffeln.
 
Tofflorna var egentligen en julklapp från mor till far, men de var för små. Då fick jag dem. Riktigt sköna!

Igår var det ruggigt dåliga paneler nästan hela natten. Ändå blev det en av de roligare nätterna på länge. Mycket spex och småbråk. Det är kul! Annars skulle man inte palla jobbet. 

NIcklas & Nicklas hånar varandra genom att visa vem som tagit värst bilder på vem. Hög nivå?; Nej! Roligt? ; Japp!
I bakgrunden en av våra utmärkta solpaneler. 

Nu ska jag klä på mig och svänga förbi mina päron. Sen är det jobb igen. Tjing!



 

Jag fattar ingenting

God morgon.

Känns lite lustigt. Jag och Danne satt för några dagar sen och kollade igenom lite bloggar. Vi förundrades över hur mycket deppinlägg det fans. Knappt ett enda blogginlägg var positivt. Visst man ska skriva av sig, men lite positiva saker ska man väl alltid kunna få med?
Jag orkar iaf inte läsa ett a4 med massa ihopkletad ångest när man inte ens är insatt.  

Just idag hade jag faktiskt kunnat skriva ner lite av ett "deppinlägg". Men bara därför att 99% av alla bloggar är j ust såna, så skiter jag i det. Jag nöjer med att säga "Vad händer & sker. Tell me. Jag fattar ingenting? "

Nattveckan har startat. Gick segt inatt, men tillslut fick man gå hem.
Kollade igenom www.vasaloppet.se & såg att danne gått i mål på "öppet spår" klassen. Starkt jobbet och en fullt godkänd tid!  Kan förmedla dig om att jag & henka funderar på att köpa skidor till våren.

Nu tittar solen in här i lägenheten och skiner upp ena väggen. Det känns lie vemodigt att gå sova, men jag är trött & en ny  natt väntar.

Sköt om er! 

Danne & jag, en lekfull vinterdag förra året. Haha, vilka mongon vi "ser ut" att vara!



Uppdatering

Hej på er!

Sitter här nyduschad efter gymbesök, så tänkte uppdatera lite på bloggen.

Veckan flyter på och nu börjar helgen. Det får fort. 

Har blivit att umgås en del med Danne som är hemma & igår var vi ute på skoteräventyr med Henka.
Begav oss till moskojärvi och därifrån vidare upp mot Avvakko. Till en början var det sån förbaskad dimma, men ju längre dagen led så klarnade det upp, åtmnstone på låg höjd. På hemfärden över Avvakko så såg man ingenting förutom skotrarna 10 meter fram. Vi hade ingen riktigt koll på om vi körde norr, öster, söder eller väster. Efter lite irrande kom vi ner till trädgränsen och då var det bara att följ den tills vi kom rätt. Haha

    
Vet inte vad Dan gör?  Avvakkotoppen

I tisdags bjöd "j" på en överraskning. Det var uppskattat. Tack!

Nu vila och äta en bit mat innan 19, då det är fotbollsträning. 

Sköt om er!


 

"Skit i poolen"

Mån 16.00.

Då var det ledigvecka igen. Jobbarveckan har varit ganska lugn, men ändå verkat lång på något vis. Såklart känns det surt att sova under dagen när man samtidigt vet hur fint väder det är ute.
Har haft rethosta flera nätter och vaknat med jämna mellanrum. I förrgår vaknade jag och gick till köket för att dricka vatten. Inte dåligt väder det var utanför! Strålande sol och -3.

Strålande sol & -3

Idag pallrade jag mig upp vid 13, så man kan somna i tid ikväll. Danne hörde av sig & undrade om vi skulle ta en prom. Egentligen skulle han mest fotografera till sina kompisar i Halmstad, men så stötte vi på vår fd klasskompis längst älven. Vips så var det jag, Danne & Anna som tog en 1,5 timmar prom.

Här är Danne & Anna på några bilder. Håll med om att "hoppbilden" är en äkta turistbild!? 

     
Vid pluppskogen      Snöänglar          Turisthopp    Pluppforsen




Nu ska jag fixa mig lite kaffe. Ni kan få en liten..hrm vidrig grej att titta på så länge. Fi fan.

 

Torkat renkött & vodka

God eftermiddag!
 
Idag kom mina nya futsalskor. Ska bli skönt att kunna spela boll igen. Har varit lite butter de senaste veckorn när man halkat omkring eller snubblat på ett golv med skor som antingen har bananskalssula eller hade fått plats med två familjer i.

Sitter här och läser ett bra som winnerbäck skrivit på sin hemsida. Den handlar om höstturnén som han var på i höstas.

"Att åka på turné är alltid en jävligt speciell resa. Just Haparanda bjöd oss på det mest exotiska inslaget där natten slutade i en inrökt kåta invid Torneälven. Ett stort stycke torkat renkött gick runt med en morakniv och en flaska vodka och en same gav oss långa historier och jojkar. Jag var tårögd både av röken och jojken, och kanske lite av spriten. Det var så kallt, så sent och så fint."

Haha. Visst låter det mysigt. Undrar dock om gäster, på seriösaste allvar, tror att det är sånt här vi sysslar med varje kväll när vi umgås. Jag menar; jojk,vodka och ett stycke torkat renkött i en kåta.

Hela brevet har ni här:
http://www.winnerback.net/?sid=article&pid=read&id=9551

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Morsning.


"Elden". Hittar inte något videoklipp med bra kvalle. Men den här liveversionen(tyvärr inte hela) från i höstas är riktig bra!



Förbannade grannbil!!!

Nu får det fan räcka.
Grannbilen stod igår med mer än halva bilen på min motorvärmarplats. Sen har det svinet platsen till vänster om stolpen och motorvärmaruttaget på sin bil till höger. Sladden kringlar sig där som en allahjärtansdag-kringla & skulle kunna nå 2 meter till. 
Min då?? Jodå, när jag fäller in min vänstra backspegel, kör bilen så den i princip står dörr i dörrr med grannbilen & sen kliver ut på passagerarsidan. Då, först då så har ja tur om sladden räcker. Jag började t.om tycka synd om sladden som nog kände sig torterad. Inte många som vill uppleva en sträckbänk, kan jag tänka mig!

1 ´gång till! 1 gång till, sen sätter jag upp en lapp på den där förbannade bilen. MEN, det skulle inte förvåna mig om han/hon kommer upp med en lapp tidigare och frågar varför jag står så nära! 
NÖTTER!

 




Den helgen!

God måndag!

Helgen har gått förbi i ett rasande tempo.

Fredag blev riktigt lugn. Tränade & for sen hem till mig. Jag kollade we were soldiers medans en slagen hjältinna låg och sov på soffan.  

Lördag förmiddag tog jag e promenix med danne, som kommit hem över helgen. Solen sken, men det var bitande kallt om kinderna. Vid tre-tiden bjöd han mig, anti och henka på tårta. For hem en stund innan jag åkte tillbaks dit och käkade burgare, bastade och kollade film. En trevlig och skön lördag.

Igår var jag och henka på skotertur. 09.00 rullade vi iväg mot skaulo med henkas skoter på släpet. Min skoter som redan är där startade fint och vi begav oss upp mot avvakko.
Vem möter vi inte på vägen dit, om inte "j" som skidrade på för glatta livet! På hemvägen snirklade vi även förbi hennes stuga och fick i oss en kopp kaffe.

Som vanligt så fastnade henka. Här är bildbevis! 

Henka siter fast

Många som frågar vem "j" är. "J" är en trevlig dam, men hennes riktiga namn håller vi hemligt ett tag till.

Nu i skrivande stund har jag just stekt mig två hamburgare som verkar smaka riktigt gött. Måste äta vidare.

Ha det!

 

Riktigt skön låt!


Avslöjande

Heey!

Nu har jag fått ställa om dygnet och snart varit ledig i två dagar. Skönt som fan.
Blev på riktigt gott humör idag när solen plötsligt sken in genom persiennerna och gjorde ljusa streck över tv.n och tapeterna i lägenheten. Tyvärr avslöades en hel del damm också!

Igår fick jag riktigt mkt gjort. Tvättat, sorterat, städat, slängt & bökat på. Somnade efter lunchen på soffan eftersom jag vaknat så tidigt på morgonen. 

Vid 14 tiden ringde det på dörren. Där står min granne(han som skickat klagolappar vid 21-tiden för att jag ha haft för hög musik på nån fest). Funderade på vad han nu skulle klaga på. "- hej det är nytt år i det land jag kommer från och jag ska ha en massa kompisar som kommer på mat".
Tänkte naturligtvis han skulle fråga om han fick ha fest, så mitt i meningen avbröt jag honom och förklarade att för min del är det lugnt.
Han kollade lite på mig och fnissade, sen sa han "- jag tänkte faktiskt fråga om du ville komma över och äta med oss".
Från och med nu är han inte min sura granne. Han verkar ju faktiskt riktigt trevlig. Avstod dock maten.

For istället till "j" och tog en promenix med hundarna och trängdes lite i soffan framför tv:n. Vet inte hur man ska förklara för en icke knähund att det inte riktigt får plats med 3 st i en soffa som är gjord för max 2. Tydligen lyckas den iaf rymmas på nåt höger och vänster.  

Idag har jag besiktat bilen, som tydligen var så felfri den kunde bli. Har även hunnit med lunch på kina och möte på jobbet. Snart väntar träning. 




 

Morgonturbo

Full fart!

Tidig morgon och jag är på turbohumör. Nu ska hela rasket rivas nu ska hela rasket bort.. Näe, men nästan så känns det.

Har jobbat natt 9 dagar i rad men inatt var jag ledig. Hade ett ganska hårt löppass igår kväll & efter det så blev det ett bad och lite fotboll från soffan. Var helt färdig, så somnade vid 22 & har vaknat 04.15!

Försöker göra lite nytta medans man ändå är på gång. Rensar i garderoberna och för ner kläder jag inte använder till källaren, tvättar, ska rensa skafferiet, kylen och balkongen. Om man gör bort allt sånt idag kan man njuta av ledighet under helgen.
Det lovas +4 och sol på söndag. Inte illa, inte illa!

Nej, nu har jag skrivit av mig också. Ska fortsätta med städningen.

Ciaao

Taggad som få

Jag har sovit en timme på soffan just. Ska jobba extra två nätter. 6 timmarsskift känns rätt lugnt!
Träning 21 & jag är taggad som fan idag. Det är såhär det ska kännas varje gång.
Innan träningen blir det kaffe hos Anti!

"Egypt Central - Over And Under". Så grym låt!

Irene Huss, Tatuerad torso. Mkt bra film. Även om lasse brandeby(!) av alla människor agerar polischef. Han är lite svår att ta på allvar.

Och "ey mannen" som skrev kommentar på förra inlägget. DU är ett fiasko!
Vi får väl se.

image250

1 dag i taget. Våren närmar sig

Mitt i natten

Mitt i natten.

Klockan är 03.00 nu och jag är på jobbet. Vi har kaffepaus som det heter. Cheferna är väldigt nogranna med att det ska vara kaffepaus och inte kafferast. Whatever, jag bryr mig inte vad det heter så länge jag får mitt kaffe. Tycker det är barnsligt att bråka om det heter dittan eller dattan när det ändå har samma betydelse.

Annars så fungerar det mesta fint just inatt iaf.

Luleå vann mot timrå idag/igår. Vips så är det nära slutspel igen. Ojoj, kommer vara kamp in i det sista. Skellefteå börjar dala som väntat & detsamma gäller Brynäs. Tror stenhårt på slutspel. Allt annat vore ett fiasko.
 
3 timmar kvar nu, sen blir det bädden.
Ska titta förbi "j" innan jobbet imorgon & tydligen vankas det räkmacka. Mums!

Gonatt på er. För mig väntar jobb.

Uppdatering

Hey!

Lite dålig uppdatering här nu & det beror på att jag inte tillbringat allt för mkt tid vid datorn.

Sovit, ätit, tränat, umgåts & jobbat. Det är ungfär vad jag gjort de senaste dagarna.

Nu blir det bädden på nytt. Ska sätta datorn på plats vid sängen så man kan slå på Luleåhockeys match lagomt där vid 15. Efter matchen är det jobb igen.

Åt just två fina tonfisktoasts. Nu somnar man säkert gott.

Natt på er!

*Våren närmar sig. Det känns bra nu!










RSS 2.0