Så jävla bra!

Hahaha, ja fy fan. Vill ni ha ett gott skratt? Varsågod..

En liten tabbe kanske..







Lång dag. På Gott & Ont

God afton, mina damer & herrar!

02.30 och här sitter jag. Borde egentligen gå sova efter en otroligt lång dag men känner mig inte fullt så trött, så jag tar väl och delar med mig lite av min dag.

Började med att förvirrat fundera över vad det var som skränade. Har skaffat en ny mobil efter diverse klagomål och just denna dagen testade jag ett nytt alarm. Man kan säga att jag inte riktigt hängde med i svängarna! Upp kom jag iaf.

Pallrade mig ut till min solstol på balkongen. Väl där så däckade jag på nytt i 40 min innan Anti hörde av sig och funderade om det inte serverades kaffe. Sagt och gjort, så där satt vi och sörplade rävgift i lugnan ro fram tills det var dags för lunch på kina. Väl där anslöt Henka & Martin. Därefter hann vi även med en fika på Tratten och mjukglass på MD.s. 

Rastlösa som vi var så fick vi snilleblixten att åka upp och traska lite på dundret. I efterhand är det helt otroligt att jag sitter där jag gör nu, för med lite mindre tur så hade jag kunnat flyga åt fanders. Det stormade..milt sagt! 

Dagstrask på Dundrettoppen 

Ett gympass senare bar det av ut på en ny prom. Kan väl säga att det blev lite av en språkprom. gott och ont. Jag tycker det är ett ganska bra ordval i det här sammanhanget. Det blir inte alltid som man vill.

Nu mot kvällen tog jag och martin oss ut på en liten roadtrip. Tänkte kolla in Hannas nya lya, men hon var visst inte hemma. Men du kan vara lugn, vi våldgästar dig en annan gång. Vare sig du vill eller inte!
Därefter åkte vi än en gång upp mot dundret, men denna gången för att kolla in "midnattsolen" ...1,5 timmar i förväg.

"Midnattsol" på Dundret

Kvällen avslutades med en film. "Run Fatboy Run", som faktiskt hade en jävligt skön humor. Den bjöd på flertalet goda skratt.

Nu väntar bingen, för tröttnadet anslöt sig visst under skrivstunden.

Have fun. Ni lever bara en gång!

*Det ska inte vara så lätt. Då är det ingen utmaning

Gammal & Fet?

God dag!

Onsdag idag och för övrigt den första dagen sen i fredags som jag känner mig utvilad!

Jobbade helgen plus att jag åkte till Boden och spelade match. Det blev en ordentligt seg helg + att vi förlorade matchen med 1-0. Har fortfarande ågest för en frispark på straffområdeslinjen som jag borde förvaltat bättre plus ett friläge där ett annat beslut skulle tagits. Men men, man lär väl sig av sina misstag plus att det är lätt att vara efterklok. 

Undrar om benranglet kom förbi(jag nr 7)?

Läste BBK:s matchref där det stod att en av deras innermittfältare fick högst betyg, eftersom han klarade av att hantera Nilis större och mer erfarna mittfältare. VA!? Kallar de mig och Håkan för feta och gamla? Fy fan..ok jag har fyllt 23. Jag säger ju det, nu går det utför.

Helt ok väder idag. Blåser småkalla vindar men solen skiner iaf. Det verkar ta sig allt eftersom!
Fick ett sms från andra staden med ett G och där är det 27 grader för tillfället. Att jag har en stående inbjudan gör ju inte att det känns mindre lockande att pallra sig ner;P

Snart en lunch på Kina! Sen tar jag dagen som den kommer. 

Vi hörs!


 


  

Uppdateringar

Hej!

Har vairt dåligt med uppdateringar på bloggen. Ska fixa till det lite senare!

Blev ruskigt lite sömn i helgen eftersom jag jobbat långa skift & även hunnit vara i boden & spelat fotboll.

Men jag lever iaf.

Träning på en stund!

Jag som känguru?

Hey!

Gårdagen flöt förbi med löpträning, championsleague-final & jobb. Tyvärr missade jag förlängningen och straffarna i finalen pga jobbet. Lär varit rätt spännande iaf.

I morse lämnade jag in bilen på service och det upptäcktes en del grejer. Usch, bilcity är ju inte världens billigaste firma, men då blir det väl ordentligt gjort iaf(?). Kul kul med hrm..lite extrakostnader.
Man kanske skulle köpa sig en cykel och sen börja snålåka med alla andra istället. Det brukar vara mkt populärt! Haha.

Nu blir det lite rödspätta innan det är dags för ett besök hos gymmet. Åter igen ett försök med att bli stor och stark. Det går väl ..sådär.

När man känner sig på lite småbuttert humör så börjar det rycka i mina armar. Man vill som slå på lite saker, eller sparka för den delen. Slänger upp en liten filmsnutt på en känguru som verkar tycka likadant!

Man skulle nästan kunna se det som att kängurun på filmklippet här nedan finns inne i min kropp. Idag när jag var inne på bilcity tittade han fram igen. Som tur är så finns det en "vårdare" som håller hårt i kopplet, så han visar sig aldrig offentligt :)

Kolla in:



Trög som man är

Tisdag. En lugn dag.
Sov ut ganska länge, fixade ihop lite käk, gymmade och nu sitter jag här. Tänkte jag skulle svänga förbi på en kopp kaffe hos anti, men kom på att han börjar ju jobba en timme tidigare än mig. Så då går det ju inte! '

From nästa vecka har vi fått nya arbetstider också.

Mån: - Tors: 23 - 06.30
Fre: 22.30 - 06.30
Lör: 17 - 06.30
Sön: 17 - 06

Lördagen kan bli saftig med 13,5 timmar, men det blir iaf bättre än som vi har nu. Mkt mer värt att sluta 06.30 än 07 på vardagarna!

Till helgen lovar dom då äntligen en väderförändring. VARM luft ska tydligen komma in även över malmfälten i norrland. TACK&LOV!

Förra året fick jag en "lustig" idé, att dag för dag, fotografera vädret och grönskan från balkongen.
Trög som man är så tycker jag det kan vara småroligt att se skillnaden från år till år. Så jag slänger väl upp en bild från idag 2008 & en från 16 maj förra året. Tjuvstartar nämnligen lite eftersom jag först den 23.e maj, "ordentligt" började fota dag för dag. 

Det var också den 23.e-24.e maj som knopparna blev gröna på träden förra året. 

 
16 maj -07         20 maj -08

Nu en kaffe innan jobbet.


 


Waitin on a sunny day

God natt!

Blev en rätt lång prom. Närmare 1 mil skulle jag tro & det var skönt. Snöflingorna dalar ner och det är 0-gradigt. Vars försvann värmen & när kommer den tillbaks? Det blir så deppigt med detta skitväder! 

Pratade för några dagar sen med gävleelin & de hade verkligen toppenväder där nere. I ett försök att uppmuntra mig skickade hon Bruce springsteens "Waitin' On A Sunny Day"´. Jag vet inte om det hjälpte. Gav nog mer motsatt effekt för nu snöar det även där.
Nåja, förr eller senare kommer det väl. 

Igår spelade vi seriepreimär och vann med 6-2. En bra start. 
Efter matchen tog jag det lugnt någon timme, sen bar det av till "Larrys" för mat och fotboll. Blev en god "sweet chili pasta" med kyckling. 
Kvällen tillbringade vi här hos mig med fest och lite hockey innan vi åter begav oss till "Larrys". Helt ok med folk och det var trevligt. Kanske blev det någon whisky för mkt, men det är smällar man får ta! 

Idag har varit en seg dag. Sovit länge, men piggnade till efter duschen. Tänkte ta en lugn kväll med lite tv-tittande och sällskap, men än en gång ändrade planer så det fick bli en långprom med Anti istället. Skönt att rensa både hjärna & kropp! 

Både jag och Anti jobbar natt till veckan, så vi tänkte ta en film om en stund. Gör inget om man "ställer om dygnet" redan nu, då är man förberedd för jobbveckan med start imorgonkväll. 

God natt på er. 
 


 

 

giftutrensning!

God kväll.

Igår var en trevlig dag. Seriepremiär-vinst, hatrick, fest och annat smått & gott.
Kan skriva mer om det senare, nu blir det en riktigt långpromma så man får rensa ut giftet från kroppen. Mobben ringde just, så prompartnern är här. Dags att kila ner. Hörs!

Ciao!

Rhodos/Faliraki

Morsning!

Fredag. Fredagar är alltid sköna.

Påbörjade dagen med att hämta upp tvätten från torkrummet i källaren, åt på kina & nu har vi bokat en solsemester till juli.
 
Den 13 juli åker vi iväg en vecka till Faliraki på Rhodos. Jag, Kim, Sofie & Henka.

Har aldrig varit på Rhodos tidigare, så ska bli kul att testa på det. Tydligen finns en av europas största vattenparker där, plus att stranden ska vara riktigt bra. Någon kilometer utanför Faliraki ligger en liten by vid namn Kalithea. Där finns tydligen fina badvikar ungefär som laguner & något gammalt italiensk "kurbad"(?). Blir intressant att se om ryktet stämmer.  

Hotellet vi ska bo på heter "Louis Colossos Beach" och ligger 50 meter från stranden. Där finns gym, jacuzzi mm.
Kan även förmedla att vi har balkong med havsutsikt på båda rummen. & då menar jag ingen "begränsad havsutsikt, utan det ska vara klar havsutsikt.
Tänk att avnjuta solnedgången på balkongen med cigarr & en whisky. Tillsammans med ....Kim!
Haha, fy fan vad romantiskt det kommer bli!

Hur som helst!  Nice.

               
Stranden utanför hotellet    Hotell+ pool

Nu väntar snart träning & sen är det hockey vm. Sverige - Kanada. Kommer sluta 3-2!

Vi hörs


Inte mkt av intresse

Åhej.

Då tuffar vi vidare med lite ledigvecka. Skum natt. Somnade vid 01 & vaknade vid 04.30. Nåja, man lär väl somna bra ikväll.

Igår samlades vi 6 st grabbar för att kolla hockey vm.
Sverige vann efter förlängning, så man kan ju säga att det blev riktigt spännande till slut.

Heja sverige!

Jag har ett stort berg med tvätt som väntar. Ska kila ner och kolla om det finns någon tid åt mig!. Jag behöver!

Egentligen hade jag planer på att föra ner alla vinterkläder till källaren & plocka upp sommarkläderna. Tyvärr snöar det här utanför just nu, så vi får vänta. Helt OTROLIGT!

Har skrivtroka för stunden.

för första gången slänger jag upp en sån här meningslös lista.."bara för att".


1. Vad åt du till frukost idag?
Ett glas Juice, en kopp kaffe, 1 tonfisk-toast och två matskedar multivitamin.

2. Vad åt du till middag idag?
Middag kommer efter lunch, så jag kan inte svara.

3. När fick du en kyss senast?
Det var några dagar sen.

4. När stötte någon på dig senast?
Sist jag var ut.

5. Vad gör du helst en vardag?
Jag vaknar vid 9 tiden. Äter frukost ute i solen, slänger på mig t-shirt, shorts, sandaler & tillbringar några timmar på stranden. Tar mig ner på stan, käkar god mat och avslutar med en kaffe på någon uteservering. Innan kvällen avslutas med nära & kära för att bara ta det lugna pucken, så knyter jag på mig fotbollskorna och tränar någon timme.  

6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
Bullshit till alla er som säger utstrålning på denna fråga. Det FÖRSTA man ser är utseéndet. Sen faller såklart andra delar in, men det hör inte till denna fråga. 

Om man däremot börjar pratas vid med en dam & nu svarar på vad man därefter kollar in..såå.. Jag faller väldigt lätt för ett sött leénde. En dryg tjej som inte kan visa sina glada sidor åker raka vägen ner i soptunnan.   

7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Jag tror faktiskt att jag bor någon annanstans just då. Möjligtvis studerar jag. Det här året är faktiskt första gången jag känner sug efter att göra något annat än jobba. Någon slags ledarutbildning hade inte varit helt fel.

8. Hur perfekt är ditt liv nu?
Mitt liv är inte perfekt, men det är faktiskt riktigt bra! 3,5 av 5.

9. Vad har du på dig för kläder nu?
Boxerkallingar, svarta sockar, svarta mjukisbrallor, röd nike t-shirt & en svart volcome-keps.    

10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
Det har jag!

Två snygglon!

Yes. Då var mån & tis natt avklarade. Nu börjar ledigveckan!

Slänger upp en fin bild på Teddy & mig. Det börjar tåras i mina ögon ögonen(av glädje), när jag inser hur vackra vi är!

 
Teddy närmast, jag lite i skymundan.

Vad händer då till ledigveckan? Ingen aning, jag återkommer med det.

Natt på er!

Extraknäck

God natt!

02.45 & jag har äntligen fått ledigvecka. Vars sitter jag? Just det, på jobbet.
Tar tillfället i akt att jobba lite extra innan finvädret visar upp sin goda sida. minusgrader och kalla vindar tilltalar mig inte speciellt mkt.

Till helgen har vi seriepremiär. Ska bli trevligt att få spela matcher som gäller något. Är hyfsat less på att bara träna och spela träningsmatcher.

Nej, nu åter till jobbet. Tänkte bara skriva av mig lite medans jag dricker upp min loka.


Att få mig till skratt för nästan ingenting, det är det få som lyckats med.
Du lyckas.
Se det som en merit*.




Hej Sverige. Här är det SNÖOVÄDER!

Hej!

Här skriver man om en sommarönskning medans temperaturer kring 25 grader härjar kring de södra delarna av vårat land.

Hej resten av sverige, kolla in vilket fint väder vi i norra delen har. Kanske vintern är på intåg?


11 maj -08, kl 06:45

Första snön kom inatt.
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten.



Sommar

Tänkte jag slänger in en liten sommarönskan. Det passar bra nu när södra sverige har 25-30 grader & medans vi i norr får nöja oss med betydligt lägre.
JA, jag erkänner. Jag är så förbannat avundsjuk. Tro inte att ni är nåt!

Jag tycker om värmen, min kropp mår bra av det. Stelheten släpper, man får bort likblekheten & framför allt så blir dagarna så mycket längre.

Förra året plockade jag fram mina inlines, som då legat i skrubben ett bra tag. De få dagar som bestod av sol och värme här i norr, passade jag på att ta kullerundan. Dvs, gve-kullen-gve. Otroligt skönt att få glida efter vägarna och bara vara.  

Tänk att bara få slänga på sig shorts, sandaler, t-shirt & knata ut. Sätta sig på en uteservering med antingen en kall dryck eller helt enkelt en kaffe. Sen sitta där och kolla på folk. Bara en sån enkel sak gör mig glad. Det krävs inte mkt.

Nu får jag sluta drömma & istället bege mig mot jobbet.

Sköt om er & njut av värmen ni som bor i söder.

Vi hörs.


Anti & Jag i en fors. Stekhet sommardag i Norge för 2 år sen

Tack!


Nu sitter jag iaf här på jobbet. Kafferast, men jag tror att jag förbrukat mina koppar kaffe för idag.
Tack alla som kom och fikade!

Nu iväg och göra lite nytta igen.


Glädjeinjektion :D  ...


Grattis åt mig själv!

Grattis åt mig själv.

Idag fyller jag 23 gamla år. Det går utför.

Nu blir det att tröstäta tårta hela dagen.

Tjing på er!


Jag åldrades under natten.

Träningstime

Vinst igår. 9-0. Även fast vi bör vinna med stora siffror så är det alltid skönt att göra mål. Att vi gör mål mot sämre motstånd är ju ändå en träning i avsut det med. 

Nu träningstime. Ska bli skönt att få löpa av sig lite.

Imorgon blir jag näst intill pansionär. Uh.


Ok då. Puma ;)

Men inga antiödmjuksfasoner bara därför.


Bullet for my Valentine

Hey!

Vaknade kring 15 idag. Faktiskt ovanligt tidigt att vakna av sig själv, men samtidigt kände jag mig bra utvilad. Sov ordentligt gott!

Har varit iväg och skjutsat far, men nu sitter jag här och väntar på att kaffebryggaren ska producera sista mörkbruna droppen ner i behållaren. kaffearomen har redan kommit smygandes och suget likaså. Det kan inte vara många minuter kvar. Det enda som saknas är en nybakad bulle. Men what the heck, allt kan man väl inte få?

Har ni tänkt på en sak? Varje gång man stannar bilen för någon som ska över ett övergångsställe. Nästan alltid dessa långa steg, ihopbitna min och ett raskt "tack-nickande". Det känns som om att personen blir osäker & tycker det hela är smått obehagligt. Kan det bero på osäkerheten av att känna sig uttittad? Man ser ju faktiskt inte vem som sitter i bilen. 
Haha, jaja sak samma. Bara en tanke som slog mig.

Match idag. Åter igen en träningsmatch. Börjar bli småless, vill att seriespelet ska köra igång.

Nej, nu sa jag hämta hit mitt välbehövliga kaffe.


Denna låt får jag aldrig nog av. Klart en av de bästa som gjorts.


Ny rulle, ny luft!

God morgon!

Då har jobbveckan börjat på ny rulle. En helt ok natt. Man gör det man ska & sen får man åka hem och sova.

Igår försökte jag sova ut, men lyckades sämre med det. Steg upp, fixade kaffe, diskade några vin & martiniglas som inte går att köra i diskmaskinen, slängde sopor & tog det lugnt..

Begav mig ut på stan, hämtade ett paket, tog en fika med Anti & Joppe, for hem.
Lagade mat, åt, begav mig till Antis päron & tog en kaffe, snabbgymmade, talade ut, deklarerade, fotbollsträning & jobb. 
Det var nog min dag det. Intressant va!? Haha.

Idag lärde jag mig ett nytt ords innebörd. "Bränd", det  kan ha många olika innebörder.

Nej, kände bara att jag var tvungen att kladda ner något medan jag åt min macka & mivitotal dryck. Nu blir det bingen.

Ciao!

Let's talk it out across the table
Make sure that we leave nothin' out
Get into it like a meditation
Start checkin' it out

Checkin' it out, now baby
You meditate, you meditate
And you come back.



Fågelkonsert

När jag vaknade i morse, så smattrade regnet mot fönstret i sovrummet. Det var faktiskt rätt mysigt och gav även det en viss sommarkänsla.

Danne kom förbi och lämnade två skjortor innan han åkte vidare mot Halmstad. Vi drack lite kaffe och kollade igenom bildalbumet på datorn, med bilder från förr i tiden. Det är helt galet vad det känns som att man förändrats trots att vissa tillfällen känns som om det kunde skett för bara för någon vecka sen.

Jag vet inte, jag har inte samma positva energi i mig som jag haft de sista dagarna. Finns mycket man hade kunnat skriva av sig om här, men det känns inte riktigt rätt.  

Tog en promenad längst älven nyss. Årets första regnpromenad. Älven är isfri nu och man ser att vattenflödet börjat höja sig. Om en vecka kommer man säkerligen stänga av leden. 
Jag traskade på där i gruset medans fåglarna hade konsert bland träden & regnet föll. Kan inte förstå vars dom håller hus. Fåglarna alltså. Låter som att det är 100 -talet fåglar, men i själva verket ser man inte en enda. Är det nu jag ska bli orolig. Kanske hör jag saker som inte finns!?

Ikväll ska jag nog kolla "sanningens ögonblick". Pinsamt program. Fattar inte hur fok ställer upp.
Nånå, så länge man själv slipper sitta där så.

Nu är det fotboll iaf.

Håll tummarna för IFK GBG mot Hammarby & Kalmar mot Trelleborg.
Fick in Arsenal & Milan-segrar och går ytterligare de här två matcherna in så vet jag vad pengarna kommer gå till iaf. En ny mobil. Den jag har nu är helt värdelös.

God eftermiddag!

Nånting gnager

Goder natter!

Min granne har börjat göra som mig. Hela våning 4.a är fylld med skor. säkert 20-talet. Haha.. Stackars städtant säger jag bara! Om hon spottat & svurit tidigare så lär det bli ruggigt halt av saliv nu!

Den här dagen har varit konstig. Lite halvsnurrig på sätt&vis, men med ett underbart fint väder, så passade på att kolla boll i solen. 17 grader i skuggan är inte att klaga på.

Var förbi krogen en sväg också, men verkade inte ge så mkt. Dött med folk, men iaf en öl som smakade bra och trevligt tärendö-sällskap. De sista orden just utanför krogen inan jag gick hem värmde på rätt bra. Tack så mkt :-) Det är sånt som värmer en inombords.

Söndag imorgon och sen börjar åter arbetsveckan. 7 dagar, sen får man vara ledig igen. Jag klagar inte.

God natt.

nånting gnager. det känns bekant & det gillar vi inte!



Solning med bar överkropp i snön. Norrland is the shit!

Då har det gått några dagar av min ledighet & jag måste nog säga att det har varit en rätt aktiv tid.

Tisdag 05.30 ringde klockan för avfärd till fjälls. Utanför fönstret var det grått och småregnigt i luften.
Någon timme senare & några mil bort sken solen. Ont oanandes kändes inte solen speciellt varm pga rätt friska vindar. Men i bilen på väg hem började man känna av ett hettande ansikte.
Var tvungen att ta en bild så ni skulle få se min kräftliknande sida. Kolla in mössranden. Kan säga att pannan var hysat öm dagen efter.
                                 
Kräftröd och likblek samtidigt.   Henka avnjuter bullens varmkorv.

Valborgdagen blev helt underbar. Inte ett moln på himlen och 17 plusgrader.
Vi grillade lite korv, drack öl och solade på dagen. Sen bar det av hem för dusch och därefter en trevlig fest med 20 talet personer. Kvällen avslutades på en fullsatt krog.
     
Glassigt i solen

Idag har dock varit en lugn dag och trevlig kväll.

Nu återstår bara att hoppas på fortsatt bra väder några dagar till. Snön fösvinner i rask takt!

Gonatt




RSS 2.0