Trött..

Skepp O` Hoj!

Trött är jag! Sovit ca 2 timmar utspritt över 30 timmar. Tror nog jag kommer somna gott när jag väl tar mig till bädden.
Sitter här hos martin i sthlm nu, men 04.00 bär det av ut mot Arlanda igen. Spännande spännande!

Jag & Linda har vandrat runt på stan idag & ätit god pizza på "Pizza Hut". Vi träffade Pär en sväng & sen mötte Martin upp oss på centralen. 
Snart blir det en pasta från rastaurangen i hörnet. De har så jäkla fin pasta! Mums..

Lite kul det här. Nu sitter det två Lanttos i soffan, båda är från Gällivare men det är olika släkter. Tur det, för jag är nämnligen släkt med martin;)


Linda & Martin i soffan..

Nej, nu ska jag vara lite social och gå sova i soffan. Vi hörs om ca en vecka.

Take care!

Jobb, sömn, packning

Lördag & jobb om 20 min.

Allt börjar kännas lite stressigt nu. Den här helgen kommer mest gå åt till sömn, jobb och packande. Direkt efter avslutat skift på måndagmorgon så beger vi oss till Kiruna för vidaref lyg mot Sthlm.

Ska blir gött att träffa Martin & kanske även Pär Kero. Det var osm ett tag sen sist(Iaf Pär) Lindas brorsa blir också intressant. Är han farlig måntro? Han kanske vill skydda sin syster och låser in henne i lägenheten så jag måste åka ensam. Hoppas inte!
På natten blir det iaf vidare mot Arlanda och egypten.

Jag återkommer. Jobb nu!

Derbyvinst!

Hej hopp!

Imorgon är det åter en ny arbetsvecka, men när den är över så åker jag iväg. Som jag längtar :)

I lördags kollade vi derby i luleå. Luleå piskade dit skeå & det var en riktigt trevlig resa. Tyvärr blev jag helt slut på kvällen med en dunkande skallebank. Inte så mkt att göra mer än att skippa krogen och istället pallra sig hem för lite sömn.

   

Nu måste jag studsa ner i bädden. Det ligger en heting där och väntar ;)

Hejs..


6 timmar..

6 timmar..sen kommer jag in på min ledigecka. Har valt att ta ett extrapass idag & därför är den ännu inte påbörjad. Som jag längtar!

Annars har jag mest tagit det lugnt idag. Vaknat, käkat, tränat, tagit ett bad, suttit här & om 30 min blir det att pallra sig iväg mot jobbet igen. Först måste jag slänga i lite soppa i bilen, annars står jag nog där som ett fån när morgonen gryr.

Till veckan måste det införskaffas lite saker från apoteket. Handsprit, tabletter till magen & plåster. Egypten ska tydligen vara ett skitigt land med en annorlunda bakterieflora, så bäst att ta det säkra före det osäkra!

Nu är biljetter till hemmapremiären fixade. Luleå - Skeå på lördag. Fi fan vad SKOJ!
Vore ordentligt skönt om Luleå kunde piska dit Marklund & co.
Blir bolaget på morgonen, bilresa till Luleå, hockeymatch+ hockey pub, hemresa och sen kanske utgång här med. Någon annan som ska ut här?

Kan även nämna att jag uppdaterat mina bilder på pixbox. "daviid_j" heter jag där..

Nej, nu tycker jag det är på tiden att du kommer hem. Jag har tråkigt!

Kom heem, vi börjar om igee...nej ok, men kom hem iaf ;)

fin*


Elitseriepremiär

Elitseriepremiär om 3 dagar. Tyvärr spelar Luleå först på torsdag, så det blir att vänta nästan en vecka.

För många av er kommer det här vara ett ointressant inlägg, men jag tänkte som så att jag ville få skriva av mig lite om det ändå. Förhoppningsvis intresserar det någon.   

I år känns Elitserien riktigt spännande med tanke på att Luleå är helt uträknat. Tvärtemot (nästan) alla andra så är jag optimist. Jag kan inte på pappret se att laget skulle vara sämre i år än förra året?

Att tappa Skrebek & Saaravo är dyrbara förluster, men värvningarna Kristoffer Berglund & Radek Philipp(som även håller till i Sverige respektive Tjeckiens landslag) väger upp ganska bra. 

Två riktigt starka backuppsättningar:

Berglund - Obsut
Philipp - Sandström

På forwardsidan är det fortfarande tunt, men laget har inte tappat någon tongivande forward, så då kan det fortfarande inte vara sämre. En lyckad värvning inom kort och det ser helt ok ut.

Att spelare fått chansen i landslaget måste tyda på att spelare är någorlunda duglig iaf. I luleås lag finns det inte många, men åtminstone några stycken. Nu kan man bara hålla tummarna för att laget tränat stenhårt under försäsongen & att man till själva seriestarten även lyckas plocka upp exakt varenda liten droppe talang och rutin som finns.

*Janne Sandström, 20 A-landskamper, Sverige
*Johan Harju, 11 A-landskamper, Sverige
*Kristofer Berglund, 5 A-landskamper, Sverige
*Mattias Modig, 2 A-landskamper, Sverige
*Anders Burström, 30 A-landskamper, Sverige
*Radek Philipp, 16 A-landskamper, Tjeckien 
*Martin Chabada, 15 A-landskamper, Tjeckien
*Lubos Bartecko, 50 A-Landskamper, Slovakien
*Jaroslav Obsut, 30 A-landskamper, Slovakien
*Tommi Miettinen, 20 A-landskamper, Finland

Luleå är även känt för sina ungdomar. Mikael Lidhammar, Robin Lindqvist, Linus Omark & Viktor Lindgren, ska bli riktigt intressanta att se vad de kan åstakomma.

Här är ett klipp på Linus Omarks fantasi och teknik;

 

Slutligen förstår jag inte alla som gnäller & säger; "hur is du hålla på luleå, laget kommer ändå inte ha nån chans".
Hur FAN kan man bara hålla på ett lag för att det är ett vinnande lag & när det sen börjar gå dåligt så byter man. Det där är knappast någon äkta klubbkänsla. Du slutar fan inte hålla på ett lag för att det går dåligt. Det är när det går som sämt man ska stötta som bäst!

Forza Luleå!

Jag tippar tabellen följande (efter 55 omgångar); Sen upskattas det gärna om ni slänger in en kommentar med er egen tippning. Till våren ser vi vem som prickat in flest placeringar.

Linköping
Frölunda
Hv71
Södertälje
Färjestad
Djurgården
MODO
Luleå
---------
Timrå
Skellefteå
---------
Brynäs
Rögle




 

Ny mugg

Hey!

Sitter här med mitt "morgonkaffe" och studerar min grymt fina mugg. Jag vet inte om du läser min blogg Kenny, men jag tänkte faktiskt på dig när jag köpte den. Du hade också tyckt om den. En massa klara färger som passar bra nu i hösten.
När jag såg den fösta gången tänkte jag "wow, den har en spegel"..men sen insåg jag att grisen faktiskt var ditmålad. Vilken tur.


Min fina mugg

Apropå tur. Igår hade jag tur.
Kollade Sverige - Ungern och slängde in två småodds. 30 kr på Zlatan som första målskytt och slutres 2-0. Det andra 30 kr på  Kim källström som förste målskytt och slutres 2-1 till 50 ggr pengarna. Säker som man är så gjorde Källström första och i matchens sista spark reducerade Ungern till 2-1. Ibland måste man få ha lite tur också, för tänk så många gånger man snavat på mållinjen. 

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe ur min fina mugg, sen gymmet!
 


Vars fan är min tidning?

Ge mig min tidning!

Jag har försökt ändra rutinerna på morgonen. För att komma upp tidigare på dagen efter ett nattskift så går jag i säng direkt jag kommer hem. Då vill jag kunna varva ner någon minut genom att bläddra igenom sporten innan jag somnar. Kring 06.00 brukar tidningen dimpa ner i brevlådan, men nu är klockan 57 minuter senare än så & ännu finns det ingen tidning där på den bruna fula mattan under brevinkastet.

Grr, nu blir jag arg. Kanske som i helg, en riktigt "bad boy"!


Snyggast.nu ?


En dag i sänder..

Tisdag morgon.
Nattveckan är åter påbörjad! Det känns på något sätt ändå rätt bra, för jag menar.. när dessa 7 nätter har gått så kommer en ledigvecka som går ruskigt fort. Därefter är det bara en vecka kvar tills jag åker iväg till varmare breddgrader. Som jag längtar!
Hoppas alla kameler är redo för norrlänsk påhälsning..

Ledigveckan var trevlig. Förutom att bara ta det lugnt & träna så hann jag på lördagen både en sväng till stugan och därefter utgång. Det var skoj!


Hann med lite fiske i stugan.

Nu ska jag ta mig ett morgonbad innan jag intar bädden. 

Höres!  

 

Sommar i norr. -4,5 grader! Nu blir det egypten istället..

God dag!

Då var ledigveckan här. Klappat & klart. Härligt härligt!

Hösten börjar som smått visa sig. Under 10 grader på dagarna och minusgrader på nätterna. Känns ändå lite småmys att efter en ljus sommar(inte solig, men här uppe är det ändå ljust på nätterna) återigen få lite lövprassel och mörker.


Minusgrader på natten

Om två timmar är det dags att bege sig till nordkalotten och få sig en liten vaccinationsspruta. Hoppas den inte gör allt för ont. Gillar inte alls det där med sprutor. Mestadels så sitter det nog psykiskt.

Att jag ska ta en spruta beror på att jag beger mig till Egypten i slutet av månaden. Jag & Linda åker iväg till en liten turistby som heter Makadi Bay och ligger vid en av rödahavets vikar. Tydligen ska det vara en ren och lyxig by, helt uppbygd på turism, dvs utan inhemskt folk(förutom de som jobbar).
Till det har vi valt all incvlusiv, vilket innebär att det alla dagar i veckan är gratis frukost,lunch,middag,fika och i baren/poolbaren inhemskt öl,vin & läsk mellan 10-24.Tror det kan bli gött..eller? ;)



Om någon varit där kan ni gärna slänga in en kommentar..

Nu blir det duschen.

Take care..


 

RSS 2.0