Löksill & Farväl Jupiter

Löksill. Idag har jag testat löksill och potäter för första gången.
Henka berättade för nån vecka sen att han testat löksill och att det var godare än senapssill. När jag nu stod där i affären & såg alla dessa sillbrurkar tänkte jag att det vore värt att testa. Är ju så simpelt att fixa ihop.
Nu har jag fått i mig löksill, potäter och lite smör. Det var nice. Men absolut inte bättre än senapssill!

Lyssnat igenom winnerbäcks nya album lite snabbt. En höstskiva rakt igenom(vilket passar bra nu), men tyvärr höll den inte riktigt den nivå jag hade hoppats på. Men som vanligt så växer nog låtarna när man lyssnat några ggr. Skumt stuk på denna skiva, som är skriven i irland(vilket hörs).
Två låtar fastnade jag för direkt iaf.

"Farväl Jupiter "& "Innan Mörkret Faller"


Winnerbäcks 30-års kalas i linköping

Imorgon ska jag boka konsertbiljetter.


Snart jobb. Måste göra mig klar!
Sköt om er..

*jag har spridit lite värme
jag har spridit lite frost
jag är varken hjälten eller boven
jag är bara lite lost



 

Ledig, Doktor & Skoter

Igår fick vi ledigt. Cellerna var slut & skulle komma först 10.00 idag, så vi var ledig med betalt igår. Det var riktigt skönt!
Somnade i soffan där vid 1 och vaknade upp vid 2. Släpade mig till tandborsten och sen vidare till sängen. Läste lite(eftersom jag piggnade till när jag borstade tänderna) & sov sen i 11 timmar. Som det ska vara. Haha.

Var även hos doktorn och skar lite i min hud i går. Hade 1 födelsemärke på ryggen och på bröstet som var lite mörka och doktorn frågade om jag ville ta bort dem. Inte för att det borde vara nånting i dem nu, men man vet aldrig i framtiden. Så visst, det var bara att börja snitta. Även ett tredje på bröstet fick de ta bort eftersom det skaver när jag spelar fotboll(vissa fotbollströjor har konstig material).
Så nu är man rädd att stygnen ska gå upp om man rör sig för mkt. Bara att smyga fram.

Snart är det vinter. Då får man fara ut med skotern & grilla. Inte illa det. Kanske åka ut till byn, skoteräventyr, grilla korv och på kvällen avnjuta en kall eller två i bastun. Helst under en dag med vårsol.
 
Snart snart..             Avvakko

Nej, nu är det snart Luleå - Frölunda på tv. Jag väljer att tippa med hjärtat!
3-2 Luleå.

Vi får se.. Ha det


Middag & Hockey

Mätt! Jag är mätt. Har nyss ätit tacos & sen efterrätt med kaffe & glass.
Danne Har kommit hem på sabbvisit från halmstad & bjöd oss(gänget från bulgarienresan, förutom martin) på middag med efterrätt....hemma hos mig:) Kändes lite ovant att komma hem till sig själv och se Danne stå där vid spisen.

Anti,Henka,Danne & jag. Bulgarien..

 
Nu lyssnar jag På Luleåhockeys match i direktsändning och det går inge bra. 2-0 till Brynäs än så länge.
Förut hade sverigesradio alltid matchen i helhet och sen lite underhållande musik i pausen. Nu sänds matchen i helhet, men pauserna består bara av en massa skitreklam där en röst säger "sveriges radio sänder varje match i helhet, det är service" osv.. Dåligt.
Chabada friläge nu.. målvakt räddar.

Har ni hört komikern som kör "bamse berättarröst"? Haha, den är verkligen rolig. Kolla in den här;
http://www.youtube.com/watch?v=HECRXbGM7tU

1-3 nu..

Nu ska jag lyssna vidare! Höörs.


Elitseriepremiär

Då var den här helgen förbi. En helg som mest tillbringats i soffan pågrund av magsjuka(alt matförgiftning).

Fredagen var jäkligt trevlig med fest. Höll mig på en riktigt städad nivå & det var skönt. Hade även goda förhoppningar på att slippa baksmällan, men vaknar såklart upp med magont. Haha, kan inte alltid gå som man tänkt.

Lördag & Söndag tillbringades i soffan & idag är jag åter i topptrim. Känns det som iaf.
Har hunnit diska, plocka ihop tvätt & snart har jag förhoppningsvis igång en tvättmaskin också. Nu sitter jag här och funderar om jag ska våga mig på att brygga en kopp kaffe. Klarar magen av kaffe borde den klara av allt!

Imorgon Har luleå Hockey elitseriepremiär. Här nedanför har ni mitt tips på hur tabellen kommer se ut efter grundserien. Ska bli intressant att till våren kunna blicka tillbaks och se hur fel man kunde ha.

1) Linköping 
2) HV 71
3) Färjestad
4) Frölunda
5) Timrå
6) Modo
7) Luleå
8) Brynäs
9) Mora
10) Djurgården
11) Södertälje
12) Skellefteå

*Varför måste sånt som från en början känns så bra bara helt plötsligt ta en annan vändning? Tänk er ungefär som att ni är på en trevlig & skön cykeltur och helt plötsligt ligger ni där på backen med skrapsår och stukad handled för att hjulet lossnade.
Ah, det är väl så det ska vara...

Nej, nu ska jag gå kolla om det finns en ledig tid i tvättstugan.
Vi ses. Ciao





Magont

God kväll!

Jaha, igår var man ut. Var på inflyttningsfest hos kribban och sen for vi vidare på krogen. Hade riktigt trevligt faktiskt.
Hos kribban var det inte många man kände, men det kan vara trevligt det med. När jag & anti kom in i hans vardagsrum var det en massa folk där. 5 sekunder senare blev man lite fundersam när bara jag och han var kvar där...okeej,.hrm. Kanske inte så välkommen? Men det var lugnt, någon minut senare var det lika fullt igen. Hahah.

Krogen, som man annars börjat lessna på, var faktiskt riktigt trevlig igår. Lagomt med folk & inte bara samma gamla vanliga.

Tanken var utgång idag också, men tyvärr har jag råkat ut för magknip. Inte alls kul=/ Nånå, kan vara skönt med en hemmakväll i soffan också.

Nu måste jag inta ryggläge igen. Sköt om er!

inflyttningsfest

Hallå hej!

Nu sitter jag här igen. Med en kopp kaffe & ett stort glas vatt..nej, ok. Det är öl i det den här gången. Jag blev lurad igen. Det blir nog utgång trots allt. Känner mig inte så "party party", men det ska nog blir trevligt iaf!

Inte gjort speciellt mkt idag. Har vaknat vid 14, ätit, duschat, språkat & nu ska jag på en inflyttningsfest.

Vi ses säkert, har lite brådis just nu,
Hej på er!



Service

Kväll på er!

Knaprar på en "tyrkisk peber" och har kaffekoppen beredd. Blir jobb en natt till. 6-timmars pass är faktiskt inte så farliga.

Steg upp 14 idag, tog en dusch och drack lite kaffe. Lite senare dök två damer upp och skulle baka tårta hos mig. Det slutade med att de t.o.m lagade & bjöd på mat. Tack så mkt, fin service!

Kockar

Åh, längar till imorgon så man får lite ledighet. Tror inte det blir utgångi helg iaf, men nån öl och lite fotboll hade varit nice. Fast då vet man ju hur det slutar. haha.. Är det nån fest nånstans? osv..

Nej, nu jobbkläder fram.

Höörs..

Året går fort

Hej!

Sätter mig här och varvar ner efter jobbet, då kan man sova gott sen.
Det får bli en natt till övertid, men sen ska jag vara ledig. Iaf till söndag!  

Har börjar längta utomlands igen. Jag har lite svårt för att bara vara hemma, känns som så segt ibland. Speciellt nu när värmen rymmer iväg. Det behöver inte vara långa svängar. Räcker tex att bara åka till luleå eller sthlm en helg, så känns som att man fått bryta mönstret lite iaf. Andas nånting annat som man säger. 


Kollade igenom lite bilder från året som gått. Det är då man blir sugen på att åka iväg igen. Eller åtminstone att det ska vara någon höjpunkt här hemma.
Blir då ingen utlandsresa före jul iaf, men mitten på januari brukar vara lite tråkig här...

Tänkte dela med mig lite av bilderna, så ni kanske har något att titta på iaf. Inte bara en massa onödig text.

PLAYA DEL INGLES, DEC -06
          
Sitter på en sanddyna    Ibland får man hemlängtan

JULDAG, ANNANDAG & NYÅR
     
Pulka med minttu    Annandagen i Luleå  Nyårsafton

PÅSK & FJÄLLS

 
Vi på satis                  Olles öring

SUNNY BEACH, JULI -07
 
Dan i poolbar   Vi leker utanför vårat hotell

BRÄNNBOLLSTURENRING TÄRENDÖ, JULI
 
Vårat vinnarlag          Johan avnjuter segern

PDOL, JULI
    
Korvgrillning, fårön   Jag & Bibbo, fårön

LULEÅKALASET, SEP
       
Jenny, Kenny, Ulmen    Catrine, Sanna, Anna

ELDFESTEN, SEP
     
P.T & Emma blåser    Sångaren i The Poodles

Det var en del iaf. Nu är det mest jobb som gäller så man får ihop lite pengsi igen. 
Speciellt sugen blir man att jobba när skiftet före lämnar fina kärleksmeddelanden skrivna i grädde!


Natt på er!


 






06:15 & Snö

Morgon!

Sitter här framför datorn och avnjuter en ramlösa kaktus. Har just kommit hem från extrajobb. En rätt tung natt, men det mesta det blev bättre ju längre natten led.

Sneglade upp mot dundret på hemvägen och märkte att det var helt vitt! Snart kommer vintern...


Gve tågstation med Dundret i bakgrunden, 18 sep -07, 06:10


Uppe på Dundret, 31 maj -07, 22:30

Nej, nu är jag riktigt trött, så det ska bli skönt med sömn.

Natt på er...eller god morgon. Välj själv.

Boys on wheels

Välkommen!

Nu sitter jag här igen. Som vanligt med en kopp nybryggt kaffe och ett stort glas vatten.
Hör hur bussar och bilar kör förbi rondelbygget utanför mitt fönster medans regnet smattrar mot rutan. Ur högtalarna kommer en akustisk liveversion av My immortal. Höststämning. 
Att löven börjat färgas gulröda märks framförallt på att många går runt och snörvlar sig. Varav en av dom är jag. Har haft mycket problem med halsen i sommar. Har som inte riktigt velat släppa helt & hållet.  

Nu har jag äntligen ledigvecka. Ska jobba extra inatt, men det känns ändå rätt lugnt. Blir bara 23:45-06, så tiden går snabbt. 

Har fått höra klagomål på hur trög jag är som kan läsa så fel i tidningen gällade shrek bion. Jag har kollat flera ggr & i min stidning står det 18:00! punkt slut. Jag har vittnen:P

Haha, jesper är verkligen en rolig snubbe. Skönt att han kan skämta om sina problem:)
http://www.youtube.com/watch?v=aCxDZRJKkqY


Nånå, nu blir det att ta det lilla lugna. 

Ses..


Här finns du kvar..

Ey!

Sitter här på jobbet och har en liten paus. Den här natten går det riktigt fint, så det är skönt. 2 timmar till, sen får man färdas hem, sova några timmar & färdas tillbaka hit för 12 timmar nytt arbete. Men sen är det ledigvecka. SKÖNT!

Undrar om det är någe boll på tv man kan kolla imorgon. Skönt att titta lite tv, ta en kopp kaffe och piggna till i soffan innan jobbet.

Några som var ut ikväll?

Här ska ni få en lektion i "FINSK DISCODANSI" Kan inte sluta garva när han avslutar med nån fylledans efter 3 minuter & 13 sekunder.. Hahaha..
http://www.youtube.com/watch?v=-mVONyfs0bM

-----------------------------------------
"När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

Här finns du kvar.."

Måste jobba.nu

Ses..

Duell!

God kväll!

Jag är UTMANAD!

Duell mot Belli. Hur tror ni matchen går? Jag går då ut för 10 sekunder hårt job, sen KO!

    VS  
Belli Delli                  Davido Loco

Idag skulle jag på bio. Skrek 3. Stod i kometen att den skulle gå klockan 18:00. Kom dit kring kvart i & bion var redan i full gång. Tydligen började den redan 17:00. Dålig stil av tidningstryckarna!
Blev småless och for på gymmet istället.

P.T var förbi och hämtade ett knäskydd nyss & nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Snart kommer henka förbi och hämtar mig för jobb. Skönt att jobba natt, jag är så nööjd! 

Vi skulle visst ha hårnät på jobbet. Här är nicklas och henka i full action efter att vi fått förlängt nattarbete:) Hahah

 
Nicko                           Henka

Vi hööres!

Hej på er!

YES!

Hallå hej!

Ja fy fan vad skönt! Jag blir kvar på nattskiftet. Gudomligt känns det som!

Nu en kaffe, för det hann jag inte med på morgonen. Muggen blev stående orörd eftersom henka var i så god tid.

Sen gymmet på 15 min. Stessigt stressigt..

Hööörs!


Nervös

Hej på er!

Kom på att jag alltid öppnar inlägg med en hälsning. Det är väl artigt? Artigt men tjatigt.

Idag har vi möte på jobbet. Jag är smånervös.
Det är tänkt att bli en förändring till DK3 på jobbet. Men nu ska det tydligen bli möte för att något nytt komit på tal. Jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta som vi gör nu. Då blir jag överlycklig. Natt 7 dagar & ledig 7= PERFEKT!

Lär bli något av följande;

*DK3 (natt 4 dagar-em 5 dagar- fm 5dagar & lediga helger), vill jag inte gå! Psykiskt knäckande.. 
*Natt (7 dagar natt & 7 dagar ledig), som jag går nu & ger bättre betalt & mer ledighet. Passar mig kanon!
*K2 (fm 5 dagar- em 7 dagar- ledigvecka) som de andra på jobbet, förutom vi nattarbetare går. Ok, om inte natt. Men mkt bättre än DK3.

Måste sova nu så jag orkar upp.

Blir det nattjobb så får vi väl bringa en skål då.. skål i förskott;P


Juldagen 2005




Skåning = 13% Norrlänning?

Morsning!

Fan, jag fick just punktering på bilen! Hoppas det bara är nåt litet som går att fixa utan att köpa nytt däck. Alltid kommer nånting negatvit när andra saker verkar ljusna.

Det verkar nämligen ljusna upp på arbetsfronten. Hoppas hoppas hoppas... Känner mig hoppfull! Imorgon får vi veta.

Snart blir det jobb. Ska ta en snabbdusch innan Henka kommer och hämtar upp mig.

Och att en skåning inte är en norrläning säger sig självt. 13% var ändå starkt jobbat av dig, Katarina:P

Vi höres..


Länkar till test och videor

Morgon morgon.

Morgonstund har guld i mun? Vettefan, för mig är det kväll. Nu blir det bädden!

Det var inte många som gjorde norrlandstestet igår? Snittet på min bloggsida är mellan 30 & 40 "unika"(olika datorer) besökare per dag. Igår landade det på prick 30 st. 4 st har berättat vad de fått. Kom igen nu, visa att ni är stolta norrlänningar!!! Om ni nu är det förståss... 
By the way så hade det varit kul att veta vilka ni är som besöker bloggen. 10- talet personer vet jag om, men ingen aning vilka de andra kan vara.

Igår tog jag och gymmade, åt mat, slappade i soffan & kollade idol innan jobbet.
Rätt pinsamt att se en del av de som ställer upp i idol. Visst, jag kan förmodligen inte sjunga bättre själv. Men av just den anledningen sitter jag i soffan och KOLLAR PÅ, inte står där och gör bort mig.
 
Här får ni några underhållande länkar;

http://www.norrlandstestet.se/  (Norrlandstestet. Skriv gärna in resultat)

http://blogg.aftonbladet.se/5   (Spelare som totalflippar under intervju) Klicka på länken, gå neråt & kolla videon..

http://www.youtube.com/watch?v=y6a_J_8HJ5I (Millencolin - The Ballad) Så jäkla bra live..

http://www.youtube.com/watch?v=shsar-IPzNs (Winnerbäck & Dregen - Vem kan man lita på) Dregen har speciell stil. haha


NU bädden! Natt på er..



Norrlandstestet!!!

Morgon!

Skriver mer sen när jag sovit.

Roa er med det här testet så länge.

http://www.norrlandstestet.se/

Skriv sen hur många % norrlänsk ni blev. Jag blev 84%! Det är väl godkänt?

Natti..


Lev med konsekvensen, idiot!

God morgon/dag!

Försökte hålla mig uppe länge igår så jag kunde sova ut idag eftersom det är nattjobb som väntar.
När John Blund väl hälsade på mig så tror jag att jag har drömt en & samma dröm heeela natten. En skadad dröm som jag hellre hade varit utan.
Jag har bla. jobbat i gruvan med att göra solpaneler. Väl där nere hände en hel del som jag håller för mig själv. Men skadat & förvirrande är orden iaf!

Nu sitter jag här. Som oftast med en kopp kaffe och ett stort glas vatten. En utsökt kombination!
Har fortfarnade en jävla ångest i kroppen sen lördagsnatten, men what to do, man får leva med konsekvensen idiot. Ett missförstånd & jag hade gärna vridit tillbaks klockan. Ibland är man trögtänkt.

Ska fixa mat på en stund & sen blir det gymmet.

By the way, någon som ska på Winnerbäck i luleå nu i höst?

*När man väntar mirakel

Trött,Hungrig & Ångest

God dag på er!

Sov ut idag. Till närmare 15:00 bestämt. Kändes som ingen idè att kliva upp, för det vara bara en massa ångest i huvudet. Men det här ska nog redas upp hoppas jag. Att man kan göra en sån liten grej till så stor känns fan så onödigt.

Igår var jag på fiskerunda. Var rätt kul. Måste säga att jag diggar "Ante o"s hund, Nalle:) Den är bara för grym.
  
Fiskar                         Nalle & Ante              Hemlijaure

Vad händer idag?
Tjaa...vet inte riktigt. Ska slå på kaffebryggaren & sen ringa & höra vad anti har för sig.
Sen blir det att försöka reda upp allt trassel & förhoppningsvis löser det sig. Det hoppas jag verkligen.

Skulle vara skönt att avsluta kvällen med någon film eller bara att ta det lugnt.

Sve - Danmark 0-0. Anders svensson från start & Kim på bänken. Vakna..

Hoppas ni får en bra dag!

Vi ses säkert med något inlägg ikväll..

*klump i magen var det ja


När "Tomas Ros" blev hånad

Go kväll!

Idag har man hunnit avklara en del.

*Äta på kina
*Finkelfabriken
*Lira guitarr hero(för första gången)
*Gymmat
*Badat
*Lagat mat
* & på en liten stund blir det film.

Läste lite i Tomas Ros(han hånar luleå helt öppet i sin blogg, gång på gång), hockeyblogg idag igen.  

När han satt på läktaren i matchen "Luleå - Skelefteå" och pratade med Luleåspelaren Robin Lindqvist(som är skadad), kom ett luleåfan förbi och sa "prata inte med den där, han är inte i ordning". Ros hade funderat någon sekund på vem han syftade på, men slutade rätt snabbt fundera.
Meningen efter skriver han för första gången, vad jag har läst iaf, något positivt om luleå.
http://blogg.aftonbladet.se/5

Forza Luleå!

Imorgon Sverige - Danmark. 2-0 blir det. Målskyttar; Elmander & Kim.

Forza Sverige!

"Beskriv med ett ord"

God eftermiddag!

Rätt lustiga grejer man kan få som sms ibland:) Fick ett av bibbo där det stod;

"Beskriv mig med 1 ord. BARA ETT!
Sänd sedan vidare dett sms till dina
vänner o se hur många roliga beskrivelser
du får tillbaks!"

Sagt & gjort. Jag beskrev han som "slarvig" och testade skicka iväg samma sms till några av de namnen jag har på min adresslista i telefonen.
Haha, rätt lustigt att se alla svar man får tillbaks.

Vänlig (2)
Tuffing
Beskyddande
Alkoholist
Horney
Go`
Bög
Snäll
Toffel
Omtänksam
Player

Undrar om jag inte, men hjälp av den här listan, hade kunnat lista ut vem som skrivit vad. Åtminstone 80%, de är jag säker på!

Fan, blir tokig på Aftonbladets reporter och bloggare, Tomas Ros. Har så svårt för sthlmare som klankar ner på allt från norrland. Fan, ta dig nånstans!
http://blogg.aftonbladet.se/5

*Vissa morgonar är det trevligare att vakna upp än andra:)

Hej på er!


Eldfesten

God eftermiddag!

Nu har jag fått lite bilder från Johan. Var dock mestadels tråkiga bilder där vi fyllde på vätskenivån i kroppen innan vi for till själva eldfesten. Slänger upp nån bild iaf.

     
Pernilla & Emma      Henrik & Johan        Sitter runt bordet    The Poodles

Kom nyss från gymmet, så nu duschen & sen till föräldrarna & äta mat. Far min fyller år.

Hejs!


Den kribban

Hej hej!

Jag måste köpa mig ett par nya skor! De jag har nu är så fruktansvärt utslitna. Ska bestämt ge mig iväg på team sportia & ta mig en titt.
Måste även hämta upp tvätten som hänger nere i torkrummet sen igår kväll & lite pengar från Sune för bensin till bortamatch. Visst är det 16 mil till Pajala härifrån?

Fick ett brev med posten idag. Det kom från folktandvården och de vill ta sig en titt på mina tänder. Jag har aldrig haft ett hål i hela mitt liv, men ändå får jag den där ångestkänslan. Varför? Och varför kommer det ett brev med posten.. Hur länge skickar de inbjudningar & när får man själv välja när man vill gå dit? Jag vill inte...

Nej, nu ska jag hämta upp tvätten. Sen kanske jag & kribban åker förbi Henke(hans bror) och dricker en kopp kaffe. Kom för övrigt på en fin bild jag har på kribban.

Kribban på PDOL


Jahaa..nu blev det ändrade planer. De kommer hit istället! På med kannan då..

Hejs på er!







Roulette

God morgon!

Då var dygnet återställt igen. Skönt att man inte har problem med att vrida tillbaks det efter nattjobb.

Idag måste jag köpa kaffefilter eftersom det tagit slut & jag de senaste 3 dagarna kört på snabbkaffe = rävgift.
Sitter här framför datorn och äter fil med banan & hjortronsyllt. Brevid står koppen med rävgift också. Psykiskt så tror man att man blir piggare av det iaf. 
Ur stereohögtalarna kommer toner från låten "Roulette med System of a down. Rätt skön låt som ni ju kan ladda ner om ni känner för det. När vi ändå är inne på System of a down kan jag nämna att "Radio/Video" & "Question" också är riktigt sköna låtar.

Det är skönt med höst & mörker efter sommaren, men jag måste erkänna att när jag kollar igenom bilder från i sommar så skulle den gärna få komma tillbaks för 1 månad till & då menar jag inte de regniga dagarna. Soliga dagar och varma nätter!

      

Vad ska man göra idag då? Jo, plocka ner stereon från väggen och sätta den i sovrummet är vad jag ska börja med iaf. 

Men vi får höras.

Heej.  

*Kom hem och mannekänga nu! 

 


"Beck - Den svaga länken"

God kväll, damer & herrar!

Idag har jag hunnit med en del känns det som.
Vaknade kring 14-tiden, har tagit en fika hos Anders vid 17, köpt gymkort, tränat, kollar fotbollsderby just nu & ska snart se film med Henka & Sofie. "Beck - den svaga länken" blir det.

Blir ikea till veckan. Om inte imorgon så kanske vi tar det på onsdag. Ska bli kul att åka dit och kolla vad man hittar för finurliga grejer. Blir nog inga större köp, men möjligtvis en tv-hylla till sovrummet.
ska för övrigt flytta runt lite grejer i lägenheten tror jag, för jag har kommit på lite nya ideèr.

Nu statoil!

Ses.


Ledigvecka!

Morgon på er!

Nu så, äntligen blev det ledigvecka. Den sista innan vi kör igång med 3-skift, så man får verkligen passa på att njuta.

Ska köpa gymkort idag. Måste komma igång med lite träning igen, nu när motivationen blivit bättre. 
Annars blir det nog mest att ta det lugnt under veckan. Det känns skönt att vara hemma efter mkt resande i sommar, men samtidigt känner jag att jag hade behövt komma iväg någonstans för en stund. Så Martin, om du läser detta så finns det fortfarande en möjlighet att jag dyker upp i Sthlm 2 dagar under veckan. Om det går bra?    
Hade även varit fint att åka en sväng till Haparanda och kolla hur ikea ser ut där. En vit tv-bänk hade behövts.

Många om & men, så vi får se hur det blir. Med allt. Som vanligt när hösten tränger sig på.    

Nej, nu blir det bädden så man hinner upp i tid & kan ställa om till normal dygnsrytm igen. 
Vi höres lite senare under dagen. Ska även försöka få tag bilderna från "eldfestivalen". Misslyckades sist eftersom msn hoppade ur. Lägger nog upp några här när jag väl fått tag i dem.

Sköt om er!

 

 

Trötter

Hejhej!

Idag är jag trötter. Somnade först vid 09 i morse & steg just upp. Tror det får bli en taktikare på soffan innan man ska iväg på jobbet, 18:00.

Mina kaffefilter till bryggaren är slut! Försöker få i mig en kopp snabbkaffe ur min dödskallemugg, men nog smakar det rävgift. Hujjaja.

På jobbet har det gått bra. Makinerna har fungerat riktigt fint & då känns det lättare att jobba.

I morse, när vi skulle hem från jobbet, var det bara att ta fram skrapan & skrapa rutorna.
Tänk, snart är det juletid. Julpynt, gran, god mat, pepparkakor, oboy & mkt mkt mera:)
När man kände kylan så blev jag ruskigt sugen på pulkrace med värmande oboy & minttu. Det brukar ju vara riktigt lyckat!

image25
Ellis, Jag & Martin under förra årets pulkrace

Nu blir det en taktikare innan jobbet.

Vi höres säkert imorgon på morgonen, för då är det LEDIGVECKA!

See ya!

Radionatt

Hej!

Börjar med;

Fan, varför har jag missat denna låten tidigare? Texten är bra, det låter bra & framför allt är refrängen är grym. Såg den live under "pdol", men den växer hela tiden! 
http://www.youtube.com/watch?v=y6a_J_8HJ5I

Nu är man åter hemma från jobbet. 2 st 12-timmars skift kvar, sen ledigvecka. Ska bli skönt. Blir för övrigt den sista ledigveckan innan nya skiftgången börjar. Ujuj.

-5 grader har det varit under natten. Burr..

Lyssnade lite radio under natten och det blir en salig blandning när folk ringer in och röstar.
Hörde låtar med Östen med rösten, gamla radionötaren, Feven med de10 budorden, Iron maiden mm.
Lite humor blev det också när några uttråkade poliser från okänd ort, ringde in och önskade "Judas priest - breaking the law". 

Fick även garva åt någon låt med denna textraden; 

Vad har du under blusen Rut?
  
Vad är det där som putar ut?
   
Det har jag aldrig märkt förut.   
    
Vad har du under blusen Rut?    

 På natten fick jag reda på vad hon gömde för mig  
  ,
vad tror ni jag fick se, kan du tänka dig.
   
Då såg jag någonting jag aldrig sett förut,
    
när hon tog av sig blusen, ja, då tittar dom ut. 

Nu blir det bädden, sen upp och kolla derbyt; Malmö FF - Trelleborg(som Malmö vinner lätt) på tv & därefter jobba.
 
Natt! 

RSS 2.0