& regnet de bara öser ner..

Regnet vräker ner över ett kallt Gällivare.
Jag känner god lust att bara lägga mig i soffan, dra en filt över huvudet & dricka något varmt. Men det går inte, för jag ska ut i kylan och gyttjan för att träna boll. Motivationen har kännts högre ett flertal ggr tidigare!


Inte ens Dundret syns i dimman


Nyligen åt jag middag med Linda, men sen gav hon sig iväg för att spela handbollsmatch. Just idag hade jag gärna gjort ett byte. Tänk en varm och skön inomhushall mot en iskall & blötsjuk gyttje/gräsplan. Herlisch!
Aja, man ska inte gnälla..men jag kan bara inte låta bli.
 
Vad händer annars hos mig? Jag jobbar  natt den här veckan. Har gått helt ok än så länge och när vi går ut skiftet imorgon är det redan torsdag. Dagarna går på rätt snabbt & snart blir det förhoppningsvis ledigvecka.

Vill ni ha ett gott skratt? Kolla in denna "skrattvideo". Första klippet med ungen är sämst, så fortsätt kolla.
Jag lovar ni kommer få ett riktigt gott garv!








Extrakneg

Hey!

Vi kryssade i vår vikiga match mot Pajala & man kan väl säga att seriesegern är körd så länge det inte blir någon jätteskräll. Vi hade 1-0 till mitten på andra, sen kvitterar dem. Därefter flyttade vi upp medans de fick chansen att kontra. Det kunde blivit en segerboll åt vardera håll, men bollen vi hade i utsidan av stolpen i sista övertidsminuten...Den grämer. Illa!   

Igår natt har jag jobbat extra & nu sitter jag här, halvt nyvaken, vid datorn och har betalat räkningar. Alltid lika förbannat roligt! Skål.

Jag längtar bort. Vill utomlands igen. Ska knega lite extra och spara pengar, sen blir det förhoppningsvis en resa i mitten på november till Egypten. Jag hoppas den blir av iaf. Vore kanonkul!

Nej, nu ska jag hämta mig en kaffekopp och sen drömma mig vidare.

Vi hörs..

Sweet;)

Min tå är stilig!

Skäms på mig! Uppdateringarna dalar..

Vad har jag gjort? Förra veckan har jag jobbat, tränat & tagit det lugnt. Den här veckan har jag tillbringat mån & tis-natt i stugan. Vi har bastat, spelat yatzy, grillat, kollat film och bara varit. Riktigt avkopplande.

Imorgon är det Seriefinal för oss i Pajala. En vinst och vi ligger bra till, en förlust och vi är körda.
Det är verkligen inte lätt att bara vinna en serie även om man har ett lag som skulle kunna spela högre upp i seriesystemet. Oftast finns det ett till bra lag och då kan planerna grusas.
Det man brukar säga stämmer; Det är alltid svårare att vinna en lägre serie än att lyckas hålla sig kvar i en högre.
Håll tummarna!
På bussresan hem kanske det blir några öl och en titt på krogen(beroende på resultatet). Någon mer som ska ut?

Har även börjat spåna på en ny utlandsresa i november. Vad tror ni om egypten, någon som varit där?

Förövrigt så ser min tå ut som en flagga. Fick en stämpling på gårdagens träning och nu har den tre fina färger :) Riktigt stiligt om jag får tycka till. Nästan så man vill ta en liten tugga!


Stiligt?

Vi hörs! Jag ska bli bättre på uppdateringar from nu.

Tillbaks i verkligheten

Hej måndag. Idag börjar jag jobba igen. Tillbaks till verkligheten som så många säger!

Lördagen var grym. Vi åkte iväg till Boden och mötte Heden. Vann med 8-1 och jag råkade snubbla in 4 bollar. Man kan bara dra en slutsats av det. De var kass!
Åt middag och drack några öl på en restaurang, bussresa hem och fest hos mig. När jag kom hem var det redan folk hos mig. Linda hade fått nyckeln för att släppa in folk om det hann komma några innan jag var hemma. Beräknad hemkomst var 19, jag kom innanför dörren ca 1 timme senare.
Innan vi vandrade vidare mot öltälten i stan hade jag haft besök av närmare 40 pers. Rätt grymt!

Vi tjoade till Just4Fun som spelade covers och därefter kollade vi läget på nex. En helt lyckad dag/kväll tycker jag.

     
Joppe,Kostet,Kenny         Turtlesgänget kom          Yeah                                    Lina,Jag,Linda

     
Trångt i hallen                   ?,Pege,Martin                    Janne,Lina                        Ellis,Kim


Danne & jag
 


Nu kom jag just från en löprunda & disciplinen är åter låg. Äter godis fast jag inte borde. Ska försöka hålla mig undan från sånt under veckodagarna.... meen ibland går det ju bara inte att låta bli!



Match!

Match idag mot Heden. Avresa om 40 minuter & jag sitter här och försöker äta mat. Det går väl sådär.. Äta mat direkt på morgonen är ingen höjdpunkt.
Sen ska vi fira segern på bussen och dicka några kalla, därefter fest hos mig när det blir hemkomst. Verkar bli en del folk!

Nu ska jag äta vidare, ville bara informera lite.

Igår skjutsade jag min käre mor till byn vettasjärvi. Linda följde med och vi for upp en sväng på ett berg. Livsfarlig väg!!! Kolla in bilden.. På sidorna om vägen var det stup rakt ner & inte ett minsta lilla skyddsstaket. Men vi lever.

 
Bilen & en Linda               Fotat från bilen. Stup på höger sida.

Fi fan Luleå(skit)Taxi. Fy FAN på er!

Imponerande. Trots mitt usla initiativ till att skriva inlägg så är folk ändå nyfikna av att kolla in på bloggen. Visst, lite lägre siffror än normalt, men ändå förvånansvärt höga. Tack för att ni är nyfikna!

Helgen som gick spenderades i Luleå på Lulekalaset. 
Jag & Linda hade tagit ett rum på Nordkalotten. Ryktesvis visste vi att det skulle vara många Gällivarebor där, men det kom mer som en chock när man sprang ner till receptionen och möttes av en fullproppad reception av endast gve bor.
Ett dygn senare var bara hälften kvar. Gällivare hade än en gång levt upp till sitt dåliga rykte. Mer än hälften hade lyckats bli utslängda. Illa! 

Fredagen blev bra till en början, men slutade mest i irritation. Vi festade först på hotellet med några andra gve-bor & begav oss senare till Porsön för fest med andra fd.gve bor. Det var trevligt att träffa dem igen och vi drack lite drinkar och sjöng karaoke. 
Några tog 21.30 bussen in till området, men jag & Linda inväntade Ante O, Fretta, Palle och lite annat folk som förfestat en bit bort. 
Slog numret till LuleåTaxi och fick höra en jävligt överdrivet trevlig röst säga, "tack för att du står i kö, det blir snart din tur"..i lite över 2 timmar! Trots att vi alla ringde på de tre nr som LuleåTaxi hade så kom ingen av oss fram. Till slut fick Ante tag på BodenTaxis nr som tydligen skulle ha några bilar ute. En kvart senare kom två bilar rullande. 
Taxichaffisen avslöjade att LuleåTaxi inte ides lyfta sina lurar eftersom de plockade upp folk som vinkade vid vägkanten istället. Stort plus till BodenTaxi som med 10 bilar ute kunde komma ut på 10 minuter mot LuleåTaxis 200(!) bilar som inte en kunde svara på 2 timmar. Jag tycker ni är ena korkade idioter som förstör för festivalfolket. 
Vi skippade området eftersom klockan ändå var över 00, så vi åt mat på Max och for hem för att sova på hotellet.
 
   
Dan,Linda,Jag                  Hotellfest                            Kribban & sällskap ;)


     
Lördagkväll från Quality    Winnerbäck-konsert        Marri                         Middag med Jolla & gänget

Lördagen blev iaf tokbra. Korkade upp när vi vaknade och festade hela dagen på hotellet. På kvällen pallrade vi oss sen till Kenny & Jennifer på QualityHotel. Där bjöds vi på drinkar och hade det trevligt. Sen bar det in på området för att se på en riktigt mysig Winnerbäck-konsert. Avslutningen med "kom änglar" var grym. 
natten avslutades med en öl i ett öltält och lite festivalmat.

Samanfattat en tokbra helg med trevligt sällskap. Dock ett stort minus till de redan nämna dårarna. Fi fan på er. 

I helg har vi match på lördag. Efter det blir det fest hos mig innan en vidare utgång till öltälten på stan. Om någon är intresserad av att komma så är det bara att höra av er till mig.  


Inte jag som filmat detta, men här trodde iaf alla att konserten var slut...innan vi upptäckte att han smög ut själv på scen & avslutade med en lugn version av "Kom änglar"

  
Winnerbäck, Luleåkalaset.



Ha det!




RSS 2.0