Hämnden är ljuv

God morgon!

Danne har kommit hem från Halmstad igår. Den karln är en riktigt morgonmänniska & har tidigare ringt och väckt mig ett x antal ggr. Nu när klockan slog 09.00 så tänkte jag naturligtvis att han var vaken. Tror ni inte han sov!?
"-Ooj, ursäkta..du kan ju ringa när du vaknat till liv".
Hämnden är ljuv.

Kyligt i morse. Skjutsade linda till jobbet och det tog ett tag innan rutorna var uppskrapade. -12 här utanför nu.
Det är nice att kylan kommer före snön, för då blir isarna bra. Perfekt för skotersäsongen.

13.00 är det lunch på Kina. 16.00 samling i sporthallen & 17.00 match. Nångång mellan 13 & 16 kanske man skulle ta sig upp på dundret och köpa förköp? Någon annan som ska till "Harrys"?


Cup!

Cup till helgen!
På sätt&vis en plojcup(när man väl är på plan så är det såklart 100%), men med mångra bra mixlag från både norge & sverige. På kvällarna är det såklart tillåtet att ta sig nån öl också.

Vi har ett blandlag med mestadels spelare från GMFF &     jag & "lappen" från NIS.  

Kom och ta en titt i MBGT.s sporthall. På lördagmorgon möter vi ett nordnorskt lag som inte går av för hackor. Vad sägs om "scandinavian futsal cup", 1.plats, "Nilutcup" 1.plats, "CocaCola cup" 1.plats, "Norskamästerskapen strandfotboll" 1.plats osv.
Där blir det att hålla i shortsen så de inte åker av i vinddraget:) Länk till deras sida. http://www.bergjohansen.com/nordpolen/om-nordpolen/

Matchtider förr oss (GSF)

Fre:
17.00. Unna Cerus - GSF

Lör:
09.25. Nordpolen - GSF
17.20 GSF - Marka

Sön: (Om vi går vidare från gruppen)
09.30 eller 09.55. KVARTSFINAL
12.20. SEMIFINAL
13.50. FINAL
----------------------------------------------------------------------

Skjutsade linda till ICA på morgonen och nu sitter jag bara & tar det lugnt. Fan vad det kan vara skönt att ta det lilla lugna. Sen blir man på så mkt bättre humör när solen skiner där ute.

Nånå, återkommer säkert senare.


Jag lyckades!

Tacópajen igår lyckades. Den blev faktiskt riktigt god. Mums!

Fint väder idag. Solen skiner och frosten av minusgraderna gör det tindrande vitt ute. Känns lite som första solen i februari. Härligt..

Fixade lite utstyrsel till I helg. Kan ni inte hjälpa mig.. tycker ni jag ska ha utstyrsel 1 eller 2 ? Har lite beslutsångest.

 
A                                B

Vad har jag annars hittat på? Joo, jag har klippt mig & snart ska jag iväg för att ta tillbaks mina sommardäck i bilen. Sen blir det att transportera vidare de till stugan!

Aja, på återseénde... Kom ihåg att hjälpa till och besätmma utstyrsel.. A eller B ?


Tacópaj!

Idag ska jag testa göra en Tacopaj.
Tror ni mästerkocken kommer lyckas? Jag tror då det!

Nu ica. Återkommer senare med resultatet..


Bilder

Den här förkylingen vill inte riktigt släppa. Klättrar på väggarna, så träningssugen är jag. Har dock sagt åt mig själv att vänta tills det blir bättre, för annars blir man fan aldrig kvitt den!

Nu har jag fått några bilder + en film från i Lördags. Filmen garvar jag åt gång på gång, men tänker ändå inte lägga upp den. Fina juckdansen är det(två killar).

Snart slutat hjortronet sin arbetsdag på ICA. Tänkte bjuda henne på Larrys idag(då får jag chansen att se Luleå - DIF, men säg inget åt henne om det). Återstår att se om hon nappar på det eller pyser iväg på boxpass. 
Hon tränar mkt nu, men det är bara för att jäklas med mig. Bara för att jag klättrar väggar och inte får träna så måste hon göra det. Rackare!  

Här är bilderna iaf:

      
Superwoman /      Vem där?Vi är maskerade /   Jolla Jontha /                    En glader /


     
Superwomans                  Ey                                         Kega lär sig dansa          Grr, haha

     
David&David            Olle gud                Åhlen


LäkarDavid tipsar&trixar

Då var helgen till ända och jobbveckan påbörjad. Har dragit på mig en förkylning, men den känns redan på bättringsväg. Fick ett tips om hur man lätt får bort halsont;

Koka upp 1,5 dl vatten, häll upp i en kopp & tillsätt 1 rågad matsked salt. Rör om och vänta tills vattnet går att sätta i mun. Ta sedan och gurgla så djupt ner i halsen du kan utan att svälja(gör inget om lite slinker ner).
Gör om några ggr under dagen..

Tänkte det var någon bullshit & det kanske det fortfarande är, men halsen är faktiskt mkt bättre sen igår!

Lagfesten i helgen var bra.
Innebandy kl 12 (med obligatoriska alkoholhaltiga vätskepauser.) Lite kul när nån ropade "-byyyte, bänken börjar bli full".
Efter bastun på Nex var jag ordentligt seg & när sen Luleås match gick uselt så blev det ännu segare. Tänkte ta en powernap(Kenny har lärt mig att det är det bästa, för annars är kvällen körd) när jag kom hem istället för att vara helt seg.
Men när man då klev innanför dörren & tre dansande brudar stod och röjde lös på mitt vardagsrumsgolv så fick man själv lite energi i kroppen.
Lite vattenpiperökning senare var man på g igen. Det var en kul kväll. Festade vidare hos Simon innan vi for vidare på nex.



Har lite bilder från kvällen, men de är på Lindas kamera. Lägger upp några imorgon!


Ha det så länge..

Sängdags!

Nej, nu närmar sig klockan två. Det betyder nog att det är dags för bädden. Är ju bara de att det känns lite tomt att krypa ner i sängen helt själv. blä!

Luleå fixade segern möt Tälje. 6-2! Det tar sig. Skeå på Lördag..

Känns lagomt kul med tvättstuga imorgon. Men ibland måste man..och måste är nog rätt ord just nu=)

Mitt knä är halvtaskigt igen. Kolliderade med en målvakt igår & knä mot knä blev det, eller så var det stolpen. 
Testade träna idag, men det kändes ostabilt. Agerade målvakt mot slutet av träningen..hehe, tror de hade blivit mindre mål utan målvakt.  

Så tar vi en lektion också. Hör och lär;

 

Natt på er.

Seg, segare David

Hallå hej i grytan!

Det är helt galet vad jag känner mig seg! Kan det kanske bero på att dygnet blir mörkare och mörkare? Känns lite som att energin har strypts åt! Tanken finns där, men vad man sen orkar göra är en helt annan femma.
Nånå, lite lugn & ro kan vara bra det med.

Nu har min söta dam åkt hem till byn, så jag har just käkat lite och nu ska jag bege mig mot Coop. Måste handla lite tandkräm så inte karius&baktus kommer och hälsar på i min stora trut. Även lite tvål & schampo kan behövas.. 

I helg är det lagfest. Känner på mig att det blir sköj som fan.
Först har vi bokat Sjöparksskolans gymnastiksal, sen blir det bastu på nex & därefter mat på O`learys samtidigt som derbyt Skeå - Luleå visas på tv. Forza luleå! .. men ni kan ju börja med att plocka tre friska mot Tälje ikväll.
Ni ska se att "marshmallows-Omark" eller Bartecko fixar biffen! 

Bartecko man

 

Nej, nu blir det botemedel mot Karius&Baktus. Hejhej

Egyptenresan

Dåså. Nu tänkte ja kladda ner en liten text om vår Egyptenresa.

Vi åkte alltså iväg till Makadi Bay i Egypten. 3 mil från den mer kända staden "Hurghada". Skillnaden är att Makadi bay är en renoldad turistort/by (helt uppbygd för turister) & att allt är kliniskt rent. Man ville inte ens spotta tuggummi på vägen.
Alla hotellområden var som små byar i sig, med supermarkets,shopper,parfymbutiker,restauranger och egen strand mm. Dock var det helt ok att, på dagarna, knata in i vilken hotellby man ville. Våran dög gott, så vi höll oss till den. 

En sak kan jag säga.. Araber är jobbiga, men så jävla trevliga att det nästan bara det blir jobbigt. Vår rumsstädare var skitgrym och gjorde grymma figurar av våra handdukar. En dag skulle han in till Hurghada, så då frågade han om vi ville ha nånting därifrån. Han kunde köpa öl, tobak elle vad som helst. Så ruskigt snäll. Dagen vi for hem kom han med tre olika påsar. Te, saffran och nån starkare krydda. Han villa att vi skulle ta med de hem som present =) 

Vi for även ut med båt på havet. Det bar ut till en ö inom naturreservatet, klädd i bara sand. Mäktig snorkling var det runt omkring ön. Vi såg både stora, små & färglada fiskar rakt under oss i glasklart vatten. 

Värmen höll sig mellan 30-40 grader, så det var kanon. Tyvärr var vi rätt matt hela resan, men det berodde nog på att våra magar strulade från efter första måltiden till den sista. Tydligen ganska vanligt där, men det förstörde lite av resan. 

*All inclusive is the shit! Fan vad gött att bara hämta dryck från baren under dagar och kvällar. Vatten,drinkar,öl & läsk. Man lever som en kung!

Fick med mig en vattenpipa hem. Den kan vara kul att blossa på under festerna.

Här slänger jag upp lite bilder!



     
Öken!                                                                    Stek

     

     

     
HÖGA TROTOARER!       Lilla torget från balkong

     

   
Hotellvägarna        Handduksfigurer




  


 

Nattfiske

Hey!

Fick med mig Linda på lite spännande nattfiske.

Kolla in småfirrarna..

 
Jag som "ryss"     Linda 

Nu har jag fått kamerabilderna från Egypt. Slänger upp bilder & text imorgon.

God natter..

Fel att uppdatera

Illa, jag vet. Jag SKA uppdatera..men har jobbat 13 timmarspass i helgen och ännu inte fått kabeln till kameran. Så fort bilderna kommer in på datorn ska jag uppdatera text+bilder. Vi får se om det blir imorgon eller ikväll.

Vad annorlunda saker folk sätter i rondellerna. Svampar och ormar? Fränt ändå..

Nu måste jag styra upp träningen för ikväll. Har innepremiär. 
Vi hörs ikväll eller imorgon

Back from egypt!

Då var man tillbaks! En annorlunda resa till ett annorlunda land, men kul har det varit.

Ifall jag fått bilderna från Lindas kamera så kommer att kladda ner en text om resan imorgon.

Hörs så länge..

RSS 2.0